Kartal Belediyesi’den LGS öncesi okullarda maske, su ve dezenfektan ikramı

Kartal Belediyesi’den LGS öncesi okullarda maske, su ve dezenfektan ikramı

Kartal Belediyesi’den LGS öncesi okullarda maske, su ve dezenfektan ikramı

Kartal Belediyesi Lise Geçiş Sınavına (LGS) girecek öğrenciler için ilçede belirlenen sınav merkezlerinin önlerinde stantlar kurdu. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da salgın koşullarında gerçekleşen sınav öncesinde öğrencilere maske, su ve dezenfektan ikramında bulunuldu.
Ortaokulu bitirip liseye adım atacak olan öğrencilerin heyecanına ortak olan Kartal Belediyesi personeli, sık sık sosyal mesafe ile ilgili uyarılarda bulundu. Kartal’ın farklı bölgelerinde bulunan 8 okulun önünde stant kuran görevliler, öğrencilere ve ailelerine su ve maske dağıtırken Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de başarı dileklerini kendilerine iletti.
Vatandaşların ve öğrencilerin ellerini virüse karşı dezenfekte etmeleri için dezenfektan ikramında da bulunulurken sabah erken saatlerden itibaren stant kuran görevliler, öğrencilerin sınava girmesinin ardından gün boyunca ailelere su ikramında bulundu.


Güncel 6.06.2021 14:08:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

2

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

3

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

4

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı

5

Serik'te park halindeki kamyonda yangın çıktı

6

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

7

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

8

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı

9

Çatlak seramik kap ve kupalar bakteri üretme riski taşıyor

10

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu