Kartal’da öldürülen genç kızın cenazesi Adli Tıp Kurumundan alındı

Kartal’da öldürülen genç kızın cenazesi Adli Tıp Kurumundan alındı

Kartal’da öldürülen genç kızın cenazesi Adli Tıp Kurumundan alındı

Kartal’da bir evde ölü bulunan iki genç kızdan Dilara Gültay’ın cenazesi, ailesi tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı.
Olay, sabah saatlerinde Kartal Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Aileleri tarafından aranan Dilara Gültay (23) ve Cansu Demirel’in (29) cesetleri Mustafa P.’nin evinde bulunmuştu. Cinayeti işledikten sonra bileklerini keserek intihar etmek isteyen Mustafa P. ise ilk ifadesinde kızları öldürdüğünü itiraf etmişti. Evde bulunan cenazelere detaylı inceleme yapmak üzere Adli Tıp Kurumuna sevk edilmişti.
Adli Tıp Kurumunda işlemleri tamamlanan Dilara Gültay’ın cenazesi ailesine teslim edildi. Acılı baba Şenol Gültay, “Kızımı aldı benden. Bu çocuk garibanın tekiydi. Tanıyorduk çocukların arkadaşıydı. Sevgilisi falan değildi. Bir kafede çalışıyordu. Çocuklar öyle tanışmışlar. Biz bu çocuğa destek olduk, yardım ettik eşyasını aldık. Nasıl yaptı böyle bir şey anlamadım. Evlat acısı içimiz yanıyor” dedi.
Öte yandan, Cansu Demirel’in ailesinin de Adli Tıp Kurumuna geldiği öğrenilirken, Demirel’in cenazesinin yarın Kartal’da toprağa verileceği kaydedildi.


Yurt Dünya 9.01.2023 22:46:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de feci kaza kamerada: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

2

Osmaniye polisinden yasa dışı bahis operasyonu: 1 milyar TL’lik varlık donduruldu

3

Hatay'da su gider kanalında mahsur kalan kedi ve yavruları kurtarıldı

4

Turkcell'e 1 milyar dolarlık uluslararası murabaha sendikasyonu

5

Konyaaltı ilçesinde afetlere karşı toplanma alanları oluşturuldu

6

Antalya'da bir konteynerde çıkan yangında ölen 6 kişinin cenazesi yakınlarına teslim edildi

7

Davraz Kayak Merkezi bayramda yaklaşık 10 bin ziyaretçi ağırladı

8

Burdur'da 2 kişiyi bıçakla yaralayan şüpheli tutuklandı

9

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası yarın Antalya'da başlayacak

10

Antalya'da ırmakta kadın cesedi bulundu