Kartallı kadınlar kent ekonomisine, ‘Kadın El Emeği Pazarı’ ile katılıyor

Kartallı kadınlar kent ekonomisine, ‘Kadın El Emeği Pazarı’ ile katılıyor

Kartallı kadınlar kent ekonomisine, ‘Kadın El Emeği Pazarı’ ile katılıyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatları doğrultusunda, Kartal’da; kadınların, ailelerin ve çocukların daha geniş çerçeveli kent politikalarıyla sosyal hayatta güçlendirilmesi adına kurulan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Yakacık Çarşı Mahallesi’nde, 3 gün boyunca açık kalacak ‘Kadın El Emeği Pazarı’ kurdu.
Kartallı kadınların, kent ekonomisine katılması ve sosyal hayatta desteklenmesi için kurulan, ‘Kadın El Emeği Pazarı’nda, Kartallı kadınlar, kendi el emeği olan; atkı, oyuncak, ev süsü gibi ürünlerini satışa çıkarıyor.
Kadın El Emeği Pazarı, 6-7-8 Eylül tarihlerinde, Yakacık Kültür Merkezi’nin bahçesinde alışveriş meraklılarını bekliyor.
Başkan Gökhan Yüksel’den ‘kent ekonomisi’ vurgusu
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal’da kadınları her anlamda desteklemeye devam ettiklerini vurgulayarak; “Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’müz, Kartallı kadınlara yönelik geniş çerçeveli çalışmalarına devam ediyor. Kadınların kent ekonomisine katılması bizler için çok önemli. Tüm komşularımızı, 6-7-8 Eylül’de kurulan ‘Kadın El Emeği Pazarı’na katılmaya davet ediyor, çalışmada emeği geçen tüm kadınlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.


Güncel 7.09.2022 14:54:51 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükgümüş, Osmaniye'de konuştu:

2

Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü, depremde hayatını kaybeden sporcularını unutmadı

3

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'teki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

4

Mersin'de bisikletliler 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri anmak için pedal çevirdi

5

Bakırhan ve Bulut, Hatay'da depremlerde yaşamını yitirenleri anma yürüyüşüne katıldı

6

"TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" Antalya'da sürüyor

7

sahibinden.com ilan aramada yeni dönemi sahiAI ile başlattı

8

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Kahramanmaraş’ta ziyaretlerde bulundu

9

ATAV'ın "Jale İnan 2025 Yılın Kadını Ödülü" Prof. Dr. Sarvan'a verildi

10

Akdeniz Bölgesi’nin En İyi Genç Şefleri Adana’da Yarıştı