Kartepe’de havuzdan 6 bin 500 kişi faydalandı

Kartepe’de havuzdan 6 bin 500 kişi faydalandı

Kartepe’de havuzdan 6 bin 500 kişi faydalandı

Kartepe Belediyesi tarafından hizmete alınan Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Yüzme Havuzundan açıldığı günden bu yana 6 bin 500 kişi faydalandı.
3 bin 370 metrekare alanda hizmet veren yüzme havuzu, pazartesi günleri hariç salı, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi günleri 7, pazar günleri ise 6 seans olarak hizmet veriyor. Havuzda yüzme kurslarının yanı sıra fitness, jimnastik, halk oyunları ve karate branşı da yer alıyor. 6 kulvardan oluşan yüzme havuzunda aynı anda 50 kişi havuzdan faydalanabiliyor. Kartepe Belediyesi eğitmenleri tarafından 5-12 yaş grubu ve kadınlara yüzme, 4-6 / 7-9 yaş gruplarına jimnastik, 7-15 yaş grubuna karate ve 16 yaş üzerine fitness eğitimi veriliyor.
Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Açıldığı günden bu yana 6 bin 500’ü aşan üye sayısı ile vatandaşların uğrak noktası olan yüzme havuzu büyük ilgi görüyor. Haftanın 6 günü eğitim verilen yüzme havuzunda özellikle geleceğimiz olan gençlerimiz su sporları ile tanışıyor" dedi.


Spor 3.01.2023 12:15:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de 631 çiftçiye ayçiçeği tohumu dağıtıldı

2

Narkotik köpeği Jardi, ocak ayının en başarılısı seçildi

3

Güzel Sanatlar Lisesi’nde 12 Mart’a anlamlı anma programı

4

İdrar kaçırma ve pelvik organ sarkmasına robotik cerrahi çözümü

5

Kepez Belediyesi personellerine işitme sağlığı eğitimi verildi

6

Visa "Finansal Hizmetler" araştırmasının sonuçlarını paylaştı

7

Burdur'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı düzenlendi

8

Adana Ticaret Odası Başkanı Bayram, şalgamın AB'den coğrafi işaret tescili almasını değerlendirdi:

9

Isparta'da Down sendromlu Elif atletizmde çifte başarı elde etti

10

Yeditepe Üniversitesinden "Made in EU" değerlendirmesi