KASİAD yönetimi Sözen ile görüştü

KASİAD yönetimi Sözen ile görüştü

KASİAD yönetimi Sözen ile görüştü

Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin İpek, Genel Sekreter Aydın Güngör, Başkan Yardımcıları Durmuş Eren, Güngör Bozkurt, Mehmet Doğan, Durmuş Yalçın, Ovaçalış Kooparatifi Başkanı Sadık Yalçın ve Rafet Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ile görüştü.
Derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi veren İpek, "Derneğimiz 34 kurucular kurulu üyesi ile İstanbul merkezli kurulmuş olup, gayemiz Karabük’e gönül vermiş tüm iş insanlarının aynı şemsiye altında toplamaktır. Tekirdağ, Bursa, Ankara ve Antalya illerimizde de yapılanmalarımız hazır durumda. En kısa zamanda buralarda da faaliyete geçeceğiz. 12 Şubat 2023 tarihinde düzenleyeceğimiz derneğimizin tanıtım ve lansman programında sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız" dedi.
KASİAD yönetimine teşekkür eden Başkan Sözen, "Karabük dışında yaşayan iş insanlarının bir araya getirilerek, ilimizin tanıtımı ve ilimiz için ne yapabiliriz anlayışıyla faaliyet gösteren Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ne çalışmalarında başarılar diliyor, tanıtım ve lansman programınızın hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
KASİAD Başkanı İpek, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’e dernek tanıtım ve lansman programı davetiyesini takdim etti.


Güncel 25.01.2023 17:01:58 0
Anahtar Kelimeler: kasiad yönetimi sözen ile görüştü

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta 88 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandı

2

Adana'da "Dijital Dünyada Güvenli Kalmak Zirvesi" düzenlendi

3

Osmaniye'de asayiş uygulamasında yakalanan firari 19 zanlıdan 10'u tutuklandı

4

Otomobiliyle bisikletlinin ölümüne neden olduğu öne sürülen sürücü hakim karşısında

5

Antalya Ticaret Borsasının 2026 yılı bütçesi 95 milyon lira

6

Pegasus Hava Yolları, Chelsea Futbol Kulübü'nün resmi hava yolu partneri oldu

7

Adana'da yaralı bulunan kerkenez tedaviye alındı

8

Mersin'de 16 yaşındaki Hiranur'un öldürülmesine ilişkin 3 sanık hakim karşısında

9

Osmaniye’de adalet öğrencileri klavye hızında yarıştı

10

Rönesans Holding'in "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" yarışması sonuçlandı