KASTAL’IN ŞEHİR TURU DEVAM EDİYOR

KASTAL’IN ŞEHİR TURU DEVAM EDİYOR

Ak Parti Osmaniye eski Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, önceki gün başladığı esnaf ziyaretleri aralıksız olarak sürüyor.

Her Fırsatta Memleketine gelerek esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen 22.23. ve 24 Dönem Ak Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal Ramazan bayramı arefesinde de hemşehrilerini ziyaret ederek sorunlarını dün olduğu gibi bugünde devam etti.

Samimiyetiyle her zaman hemşehrilerinin sıcak kanlı tavırlarıyla karşılanan Kastal ayak üstü hem vatandaşların ve hemde esnafın sıkıntılarını dinledi.

Çarşı esnafının yoğun ilgisiyle karşılanan Kastal, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti olarak sadece seçimlerde değil her zaman esnafla, halkla iç içe olmaya çalıştıklarını söyledi.

Türkiye’deki son yaşanan gelişmeleri vatandaşlar ve esnafla değerlendirme imkanı bulduklarını ifade eden Kastal, “Vatandaşlarımız müsterih olsunlar devletimiz büyüktür. Biz Türkiye olarak ne badireler atlattık evelallah devlet millet elele Bunuda aşacağız. Tüm dünyayı saran bir hastalık var. Ve tüm dünya ülkeleri perişan durumda. Tüm dünyayı saran bu illete karşı devletimiz vatandaşımızın her türlü yanında durarak devlet vatandaş işbirliği ile bunu da aşacaktır. Piyasadaki sorun ve sıkıntıların farkındayız. Türkiye bu sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelecek güçtedir. Türkiye bir kez daha bu süreci de güçlenerek atlatacaktır.” diye konuştu.



Osmaniye 21.05.2020 20:35:00 0
Anahtar Kelimeler: KASTAL’ ŞEHİR DEVAM EDİYOR

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği