KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu’nun 29 Ekim mesajı

KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu’nun 29 Ekim mesajı

KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu’nun 29 Ekim mesajı

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (KATSO) Ertuğrul Alibeyoğlu, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Alibeyoğlu yayımladığı mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyetimizin 97. yaşını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Türk iş dünyası olarak, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlık destanı ile kurulan ve bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, güçlü kılmak ve daha ileri seviyelere ulaştırmak için çabamız artan bir güçle devam etmektedir. Cumhuriyet, milletimize yakışan, erdeme dayalı bir yönetim şeklidir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği, “muasır medeniyet seviyesi”ne ulaşmayı amaçlarken, refahın temeli olan ekonomik kalkınmayı ivmelendirerek sürdürmek üzere iş dünyası olarak üzerimize düşen görevleri sonuna kadar yerine getirme azim ve kararlığındayız” dedi.
KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyet’in 100. Yılına doğru ilerlerken, ülke olarak eğitim ve teknoloji odaklı çalışmalara ağırlık vermemiz gerekmektedir. Gelişen teknoloji ile sürekli değişen bir dünyada yaşıyoruz. Ülkelerin, insan kalitesi ve bilgi teknolojileri kullanılan bir çağdayız. Atalarımızın bedenlerini, hayatlarını ortaya koyarak kurdukları Türkiye Cumhuriyeti’ni teknolojiyi ve bilgiyi kullanarak geleceğe taşımak zorundayız. İş dünyası olarak, Atatürk’ün gösterdiği hedeflere varmak için, kentimize ve ekonomiye katkılarımızı, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye’nin, Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru, Atatürk’ün çağdaş uygarlık hedefine güçlü adımlarla ilerlemesi dileğiyle, tüm üyelerimizin, hemşehrilerimizin ve milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum.”


Güncel 28.10.2020 13:22:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Kırıkhan ilçesinde 148 uyuşturucu hap ele geçirildi

2

İskenderun'da mazgal ve tahliye kanalları atıklardan arındırıldı

3

Hatay'da gazete çıkaran liseliler mürekkep kokusunu okul sıralarında deneyimliyor

4

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan, öğrenci topluluk başkanlarıyla buluştu

5

Mersin'de içine su karıştırılmış 3 bin 650 bidon ayçiçeği yağı ele geçirildi

6

Mersin'de sahte TOKİ başvurusu ilanıyla dolandırıcılık iddiasına 5 tutuklama

7

Kamu hastaneleri tüm kriz ve afet senaryolarına karşı hazırlanıyor

8

Antalya'da acil durumlarda hastane verimliliğinin sürdürülmesine yönelik düzenlenen eğitim tamamlandı

9

Antalya'da hububat sektörü için 20 bin tonluk depo yapılacak

10

Üniversite öğrencileri, performans ödüllü İHA projelerini birincilik hedefiyle geliştiriyor