Kaya ve Yılmazer Ailelerinin Mutlu Günü

Kaya ve Yılmazer Ailelerinin Mutlu Günü

Osmaniye?nin tanınmış ailelerinden Merhum İsmail KAYA?nın torunu, Haluk Kaya?nın oğlu Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi İsmail KAYA evlendi.

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi İsmail KAYA, Meryem Büşra Yılmazer ile dünya evine girdi. Gala Düğün salonunda düzenlenen nikâh merasiminde; Osmaniye Valisi Sayın Kerem Al ve Ak Parti İl Başkanı Av. Hamza Tor, Genç Çiftlere nikâh şahitliği yaptılar.

Gala Düğün Salonundaki merasime, Osmaniye Valisi Sayın Kerem AL, Ak Parti İl Başkanı Av. Hamza Tor, Merkez İlçe Başkanı Cihat YILMAZ, Vali yardımcısı Yusuf Özdemir, Vali Yardımcısı Muammer BALCI, Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan BÜYÜKALACA, İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN, Köy muhtarları ve şehir dışından gelen çok sayıda misafirlerin yanı sıra İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda kurum müdürü ile bürokrat katıldı. Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat ÖNAL ve Durdu Mehmet KASTAL, yoğun meclis çalışmaları nedeni ile milletvekillerine şehir dışına çıkma yasağı konulduğundan dolayı düğün tebriklerini telgraf ile yaptılar.

KAYA ve YILMAZER ailelerinin düğün merasimlerindeki kalabalık da gözlerden kaçmadı. Gala Düğün Salonunun Alt ve Üst katı tamamen dolarken, güzide bir kalabalıkta, dualar eşliğinde başlayan düğün, nikâh merasimi ardından Kuran Tilaveti ve yemek ikramı sonrasında yine dualarla sona erdi.  

Düğün gecesi duygu ve düşünlerini aldığımız Haluk bey; Düğünümüze katılarak bizleri şereflendiren başta Sayın Valimiz Kerem AL beye, çok değerli Vali yardımcılarımıza, İl Başkanımız Av. Hamza TOR?a, telgrafla tebriklerini ileten kıymetli Milletvekillerimize, Değerli arkadaşım Korkut Ata Üniversitesi Rektörümüz Orhan beye, İl Emniyet Müdürümüz Nurettin beye, tüm il genel ve belediye meclis üyelerimize, il dışından gelen davetlilerimize ve çok kıymetli misafirlerimize, bu mutlu günümüzde bizlerle beraber oldukları için,  Ailem ve Mustafa Yılmazer ailesi adına çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı arz ediyorum, dedi.Seçkin davetlilerin katıldığı düğün merasiminde dünya evine giren İsmail ve Meryem Büşra çiftine mutluluklar dileriz.



Güncel 25.10.2016 04:52:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Şehit Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı

2

Hatay'da iki motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

3

Adana'da evinde ruhsatsız 3 silah ele geçirilen zanlı tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta şehit polisin oğlu ile kızına sürpriz doğum günü kutlaması

5

Kahramanmaraş'ta lise öğrencileri de havacılık ve savunma sanayine dahil edildi

6

Antalya'da toptancı halinde çıkan yangında, 4 ardiye kullanılamaz hale geldi

7

Maviyemişin "kültür elçisi" profesör, 24 yılda üretimi şehir şehir yaydı

8

Kahramanmaraş'ta sabun imalathanesinde çıkan yangın söndürüldü

9

Huawei Radyolink Endüstri Forumu'nda 5.5G'nin temelleri müzakere edildi

10

Mersin'de iki meslek liseli, enkazda titreşim algılayan taşınabilir cihaz tasarladı