KAYA: HİZMETLER GELMEYE BAŞLADI

KAYA: HİZMETLER GELMEYE BAŞLADI

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya,”Söz konu hava limanının Tarsus’ta devam eden Çukurova Hava Limanına taşınması ile birlikte, bize bir milyon nüfusa hizmet edecek Osmaniye Hava Limanı’nın yapılması için ne gerekiyorsa yapacağız”dedi.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Osmaniye’ye vaat ettikleri hizmetlerin teker teker gelmeye başladığını söyledi.

Osmaniye’yi Uluslararası Tanıtma Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden  Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, önemli açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, yaptığı açıklamada, Osmaniye Korkutata Üniversitesi’ne 18 yeni bölüm açıldığını, en son olarak da Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu kurulduğunu ifade ederek,”800 yataklı yeni Devlet Hastane’mizin yer teslimini bir hafta önce yaptık. Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi’nin 110 trilyonluk ihalesi yeterince rekabet olmadığı için ertelendi ve Şubat ayı içinde yeniden yapılacak ve burası kısa sürede tamamlanacak.7 Ocak Stadyumunun açık tribünü kapatılacak. Şehir merkezindeki yüksek gerilim hatları şehir dışına çıkarılıyor. Yine özel idaremizin kullanımda olan bir arazisini başka bir kuruma devrederek 36 trilyon kaymak sağladık. İhtiyaca göre yapılması gereken ne varsa yapmanın gayreti içindeyiz”dedi.

HAVA LİMANI TAKİBİMİZ SÜRÜYOR

Adana Şakirpaşa Hava Limanı’nın Osmaniye’ye 90 km. olması dolayısıyla, Osmaniye’ye yapılacak olan ve her şeyi hazır durumda olan hava limanını zaman olarak geriye götürdüğünü ifade eden Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya,”Söz konu hava limanının Tarsus’ta devam eden Çukurova Hava Limanına taşınması ile birlikte, bize bir milyon nüfusa hizmet edecek Osmaniye Hava Limanı’nın yapılması için ne gerekiyorsa yapacağız”dedi.



Osmaniye 29.11.2019 20:14:00 0
Anahtar Kelimeler: : HİZMETLER GELMEYE BAŞLADI

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

2

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

3

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

4

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

5

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

6

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

7

İnşaat işçisinin acı sonu

8

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

9

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı

10

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor