Kaya, Ödül Törenine Katıldı

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Sekreter Yardımcısı, 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail KAYA Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası ödül törenine katıldı.

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Sekreter Yardımcısı, 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail KAYA Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası ödül törenine katıldı. 

Voleybol Federasyonu Osmaniye Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve büyük bir heyecanla takip edilen Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası, büyük bir coşkuyla sona erdi. 7 takım, 68 kadın sporcu ve uzun süren rekabetin ardından, turnuvanın galibi ve dereceye giren takımlar ödüllerini almaya hak kazandılar.

Turnuvanın final maçı, izleyicilerin nefesini kesen bir mücadeleye sahne oldu. Sahada gösterdikleri mücadele ve fair-play ruhuyla takdir toplayan takımlar, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattılar.

Turnuvanın şampiyonu Gençlik Spor gösterdikleri üstün performansla birinci olurken, ikinciliği Gökkuşağı, üçüncülüğü ise Baro takımı kazandı.

Ödül töreninde konuşan KAYA; " Evde, işte, filede Türk Kadını her yerde. Bu turnuva, kadınlarımızın spor alanındaki başarılarını kutlamak, voleybolun birleştirici gücünü vurgulamak ve turnuvanın, şehrimizin spor kültürüne ve kadınların spora olan katılımına verdiği önem açısından büyük katkılar sağlamıştır. Katılan tüm takımlara ve sporculara teşekkür ederiz. Umarız bu turnuva, gelecek yıllarda da daha da büyüyerek devam eder. Turnuvayı organize eden Voleybol Federasyon Temsilcimiz Osman Kıbrıslıgil’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.



Osmaniye 23.03.2024 16:12:00 0
Anahtar Kelimeler: Törenine Katıldı

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü