Kaya’dan Kızılay Haftası Mesajı

Kaya’dan Kızılay Haftası Mesajı

Ak Parti Mkyk Üyesi Genel Sekreter Yardımcısı 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Kızılay Haftası Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı

Ak Parti Mkyk Üyesi Genel Sekreter Yardımcısı 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Kızılay Haftası Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı

KAYA mesajında;“Kızılay, Savaş alanında yaralanan ya da hastalanan askerlere hiçbir ayrım gözetmeksizin yardım etmek amacıyla 11 Haziran 1868 tarihinde Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti adıyla kurulmuştur. Her yıl 29 Ekim 4 Kasım tarihlerini Kızılay Haftası olarak kutlamaktayız. Milletimizin yardım etme arzusunun bir tezahürü olan Kızılayımız dünyanın neresinde olursa olsun mağdurların ve mazlumların yanında yer almıştır. 

Renk, dil, din, ırk ayrımı yapmadan insanlığa hizmet etme arzusunda olan Kızılayımız milletimizin yardımseverliğini en önemli temsilcilerindendir. Faaliyetleri ve kapsama alanı bakımından dünyanın önde gelen yardım kuruluşları arasında yerini alan Kızılay, binlerce gönüllüsüyle faailetlerine dünya çapında devam etmektedir. 

Dünyanın neresinde bir mazlum varsa orada olan Kızılayımız, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun önemli başlıklarından olan Barışın, İletişimin, Değerlerin, Huzurun ve Şefkatin vücut bulmuş hali olarak karşımıza çıkmaktadır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde mazlumların sığına olan ülkemiz binlerce yıldır olduğu gibi bugün ve bugünden sonra da üzerine düşeni yapmaya devam edecektir. Bugün bizlere düşen en büyük vazifelerden biri de dünyanın bütün coğrafyalarında yardımseverliğimizi temsil eden Kızılayımıza destek olmaktır. 

Kurulduğu günden bügüne kadar ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Kızılay’ın bundan sonra da Milletimizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyor, milletimizin yardımseverliğini bütün dünyaya gösteren Kızılay’ımızın tüm gönüllülerinin Kızılay Haftasını kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” Dedi.

 



Osmaniye 2.11.2023 15:03:00 0
Anahtar Kelimeler: Kızılay Haftası Mesajı

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü