Kaya’dan yeni yıl mesajı

Kaya’dan yeni yıl mesajı

Ak Parti Mkyk Üyesi, Genel Sekreter Yardımcısı, 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya 2024 Yılı Kutlama Mesajı Yayımladı

KAYA mesajında, "Asrın felaketi olan Kahramanmaraş depremlerini yakından yaşamış olduğumuz, bizleri derinden yaralayan 2023 yılını geride bırakıyoruz. 

Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 yılını; yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirdiğimiz özverili çalışmalarımız sayesinde başarılı bir şekilde geçirdik. Deprem felaketini yakından yaşamış olan Osmaniyemizde de yaraları sarmak için verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. 

2024 yılının Osmaniyemize, dünyanın kalbi olan güzel Ülkemize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Her birimiz 2024 yılına yeni ümitler eşliğinde giriyoruz. Ümitlerimizin en başında ise ülkemizin bekası, huzuru, güvenliği, birliği, dirliği vatandaşlarımızın mutluluğu, bölgemizde devam eden ve insanlık tarihine bir utanç tablosu olarak giren Filistin’de gerçekleştirilen soykırımın bir an evvel durması ve bütün çocukların mutlu olması gelmektedir. 

Tarihten günümüze olduğu gibi 2023 yılında da vatanımız uğruna şehadet şerbeti içerek bayraklaşan Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, 2024 yılının; bir tek mehmetçiğimizin, polisimizin ve ülkemizin bekası için gece gündüz çalışan ülkemizin tüm fertlerinin tırnaklarına taş değmediği bir yıl olmasını en içten duygularımla temenni ediyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Şehitler Diyarı Osmaniyeli hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, 2024 yılının sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl olmasını diliyorum." dedi 

 



Osmaniye 1.01.2024 15:18:00 0
Anahtar Kelimeler: mesajı

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü