Kayaşehir Araştırma Projeleri Yarışmasında Yarışıyor

Kayaşehir Araştırma Projeleri Yarışmasında Yarışıyor

Kayaşehir Araştırma Projeleri Yarışmasında Yarışıyor

Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri; Kayseri’de düzenlenen 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında hazırladıkları ‘Kayaşehir’ projesi ile Nevşehir’i temsil ediyor.
Düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın bölge finali Kayseri’de gerçekleştiriliyor. Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Niğde ve Nevşehir’den öğrencilerin katıldığı proje yarışmasında Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Yaşar Deva Tunç ve Sinan Ayanç Kemer hazırladıkları ‘Kayaşehir’i Hiç Böyle Gezdiniz mi?’ projeleri ile Nevşehir’i temsil ediyor. Öğrenciler hazırladıkları proje ile Nevşehir’de bulunan ve dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezi olarak kabul edilen Kayaşehir’i internette, çektikleri fotoğraf ve videolarla web 2.0 araçları aracılığıyla sanal bir müze olarak gezdirmeyi amaçlıyor.
Öğrencilerin Kayaşehir için hazırladıkları sanal müze http://www.vtility.net/virtualtour/CCy9H9c16m adresinden ziyaret edilebiliyor.


Güncel 15.03.2022 13:35:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

2

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

3

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

4

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

6

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

7

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

8

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

9

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

10

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı