Kaybolan koyunları çalındı sandı

Kaybolan koyunları çalındı sandı

Kaybolan koyunları çalındı sandı

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde çalındığı düşünülen 90 adet küçükbaş hayvan, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince arazide başıboş olarak otlarken bulundu ve sahibine teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, Muratlı’nın Yukarısırt Mahallesi Muhtarı Şerif Yıldırım’ın 90 küçükbaş hayvanı kayboldu. Küçükbaş hayvanlarının çalındığını düşünen Muhtar Yıldırım, sabah saatlerinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Muratlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan araştırma ve arazi arama faaliyeti sonucunda aynı gün akşamüstü saatlerinde mağdura ait kaybolan hayvanlar arazide başıboş olarak otlarken bulunup sahibine teslim edildi.
Yukarısırt Mahallesi Muhtarı Şerif Yıldırım ise hayvanlarını gayretle arayan ve sonunda bulan jandarma ekiplerine teşekkür etti.


Yurt Dünya 2.09.2021 13:52:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Sistem Global TÜBİTAK başvuruları için yapay zeka destekli değerlendirme platformunu duyurdu

2

ŞOK Marketler 2025'te net satış gelirlerini 279 milyar liraya yükseltti

3

AGC'nin "Gazetecilere Yönelik İngilizce Dil Eğitimi Programı" sertifika töreni düzenlendi

4

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 99 şüpheliyi yakaladı

5

Çanakkale Ruhunu Yaşatan Sergi Osmaniye’de

6

Antalya'da yaşayan mühtediler iftar sofrasında buluştu

7

Antalya'daki Çorumlu İş İnsanları iftarda bir araya geldi

8

Alanya'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü

9

Mersin'de denizi kirleten gemiye 13 milyon 187 bin lira ceza kesildi

10

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Hatay'da öğrencilerle iftar yaptı