Kayıp hemşireyi arama çalışmaları devam ediyor

Kayıp hemşireyi arama çalışmaları devam ediyor

Kayıp hemşireyi arama çalışmaları devam ediyor

Siirt’in Pervari ilçesinde 52 gün önce Müküs Çayı’na düşen arkadaşını kurtarmak isterken akıntıya kapılarak kaybolan hemşire Eyüp Güneş’i arama çalışmaları devam ediyor.
Beğendik beldesi yakınlarında 52 gün önce piknik yaptıkları sırada ayağı kayarak Müküs Çayı’na düşen hemşire Halime Timurtaş’ı kurtarmak için girdiği suda akıntıya kapılan hemşire Eyüp Güneş’in bulunması için aramalar sürüyor. Akıntıya kapılan Güneş’in bulunması için çalışmalarda, Müküs Köprüsü’nden Hacımehmet köyünün 4 kilometre ilerisine kadar su üstü kontrolü yapıldığı belirtildi.
Van Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma, Elazığ Polis Sualtı Arama ve Kurtarma görevlileri ile Siirt jandarması, UMKE ve güvenlik korucularından oluşan 130 kişilik ekip; Güneş’e ulaşmak için su altındaki ağaçlık ve kayalık alanları altında arama çalışmaları devam ediyor. Ekipler, çayın Çetin Baraj Gölü’yle birleştiği noktada da dalış gerçekleştiriyor. Söz konusu bölgede su altı ve üstünde arama yapan ekipler, bölgedeki kayalık ve ağaçlık alanlarda da faaliyetlerini sürdürüyor.


Yurt Dünya 1.08.2022 12:59:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Arzum yeni nesil Hestia Pro Multi el blender setini tanıttı

2

Akdeniz ilçesinde çökme riski olan metruk bina kontrollü yıkıldı

3

"Acı Hayat" Zurich Türkiye desteğiyle yeniden beyaz perdede

4

Antalya'da trafikte kavga eden sürücülere 360 bin lira ceza uygulandı

5

Katar'da şehit olan binbaşı Taştekin, Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı

6

Adana'da otomobilin çarptığı 7 koyun telef oldu

7

Antalya'da kendini MİT mensubu olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şüpheli tutuklandı

8

Kepez'de turizmde iş verenlerle iş arayanlar buluştu

9

Quick Sigorta başarılı acentelerini Belgrad seyahatiyle ödüllendirecek

10

Türk Telekom patent başvurusunda zirvede