Kaykayda Berke Dikişçioğlu kariyerinin ilk Türkiye şampiyonluğunu kazandı

Kaykayda Berke Dikişçioğlu kariyerinin ilk Türkiye şampiyonluğunu kazandı

Kaykayda Berke Dikişçioğlu kariyerinin ilk Türkiye şampiyonluğunu kazandı

ANKARA - Kaykay sporcusu Berke Dikişçioğlu, Türkiye Kaykay Federasyonunun organize ettiği Türkiye Şampiyonası Sokak Disiplini'nde şampiyon oldu.

Eyüpsultan'daki Osmanlı Parkı'nda düzenlenen şampiyonada, Red Bull sporcusu Berke Dikişçioğlu, kariyerinin ilk Türkiye şampiyonluğunu elde etti.

Küçük yaşlardan itibaren kaykay yapan Berke Dikişçioğlu, her zaman hedefleri doğrultusunda çalıştığını belirterek, "İlk hedefim Türkiye Şampiyonu olmaktı. Bu şampiyonalarda hem kendimi geliştirmek hem de şampiyonluklar elde ederek asıl hedefime doğru ilerlemek istiyorum. Ne mutlu bana ki Türkiye Şampiyonu olmayı başardım. Artık dünya şampiyonu olma hedefime doğru bir adım daha attım. Her zaman benim yanımda olan ailem ve ekibimle bunu başaracağıma inanıyorum. Bu birinciliği her zaman benim yanımda olanlara hediye ediyorum." açıklamasında bulundu.



Bölgeden 31.10.2021 15:55:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: