Kaymakam Beşikci vatandaşlarla bir araya geldi

Kaymakam Beşikci vatandaşlarla bir araya geldi

Kaymakam Beşikci vatandaşlarla bir araya geldi

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Yehişehir ilçesine bağlı Feritköşk ve Üçkuyu mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.
Yenişehir ilçesinde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve ilçede yürütülen çalışmaları yerinde incelemek amacıyla mahalle ziyaretlerini sürdüren Kaymakam Beşikci, Feritköşk Mahalle muhtarı Mehmet Ali Şentürk ile Üçkuyu Mahalle muhtarı Şükrü Demirel’i ziyaret ederek mahallelerde yürütülen çalışmalarla ilgili talep ve önerilerini dinledi.
Mahalle muhtarları ile yapılan görüşmenin ardından Kaymakam Beşikci ve beraberindeki daire müdürleri daha sonra ilçede yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi. Feritköşk Mahallesinde oturan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılan Başkan Beşikci Yenişehir ilçesini vatandaşlarla birlikte yönettiklerini belirterek, “Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz. Yaptığımız çalışmaları vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda gerçekleştirirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine vatandaşlarımızın görüşlerini alarak yapıyoruz. Mahalle mahalle gezmemizin faydası budur. İnsanlarımızla hem yakın temas halinde oluyoruz hem de mahalledeki eksikleri daha net görmüş oluyoruz” dedi.
Feritköşk Mahalle muhtarı Mehmet Ali Şentürk, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikçi’ye mahallelerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mahallemizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın taleplerini onların ağzından dinlediğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Güncel 5.02.2021 16:36:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Depremde 146 kişinin öldüğü Hamidiye Sitesi'ne ilişkin davanın görülmesine başlandı

2

Adana'da kızını rahatsız ettiği iddiasıyla bir genci öldüren baba tutuklandı

3

Antalya'da eski eşini ve arkadaşını bıçakla yaralayan kişi tutuklandı

4

Hatay'da tarihi binada çıkan yangının nedeni araştırılıyor

5

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

6

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

7

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

8

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

9

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

10

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri