Kaymakam Beşikci, Yenişehir’de bayram ziyaretine çıktı

Kaymakam Beşikci, Yenişehir’de bayram ziyaretine çıktı

Kaymakam Beşikci, Yenişehir’de bayram ziyaretine çıktı

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, belediye tarafından açılan ve ilçeye kazandırılan Engelsiz Yaşam Merkezi ve İkinci Bahar Millet Kıraathanesi’ne bayram ziyaretinde bulundu.
Kurban Bayramı münasebetiyle Yenişehir İlçe Belediyesi’ne bağlı olan Engelsiz Yaşam Merkezi ve İkinci Bahar Millet Kıraathanesi’ni ziyaret eden Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, engelli bireyler ve yaşlılarla bir araya geldi. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Beşikci, eski bayramları yad ettiklerini belirterek, "Engelli bireylerimiz sosyal çevrelerinin baskısı, aile desteğinin yetersizliği ve yaşadıkları ekonomik sıkıntılar nedeniyle maalesef toplumdan iyice uzaklaşıyorlar. Onların farklılıklarının dezavantajlı olarak görülmesi kabul edilir bir durum değildir. Engelli bireylere yönelik uygulamaların engellilik algısını olumlu yönde farklılaştırdığını ve özellikle belediyemizin yapmış olduğu çalışmalarda engellilerle aramızdaki engelleri kaldırınca topluma daha hızlı adapte olabileceklerini gördük. Engellilerimize psiko-sosyal desteğe, mesleki beceri geliştirmeye ve toplumsal hayata katılmalarını sağlamaya devam edeceğiz. Bayram dolayısıyla da ziyaret ettiğimiz Engelsiz Yaşam Merkezi’mizdeki engelli vatandaşlarımızın bayramlarını en içten dileklerimle tekrar kutlarım" diye konuştu.
İkinci Bahar Millet Kıraathanesi’ndeki yaşlıları bayramlaşmak için ziyaret eden Kaymakam Beşikci, bayram kendileri için büyükleri ziyaret etmek, onlarla eski bayramları yad etmekle daha değerli hale geldiğini, bu bayram da onları ziyaret edip, bayramlarını kutladıklarını kaydetti.


Güncel 23.07.2021 14:44:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Su ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı ve Fuarı Antalya'da başladı

2

Antalya'da altyapı çalışması sırasında insana ait olduğu değerlendirilen kemikler bulundu

3

Sibel Altun: Depremde 30 bin ekmek ürettik, insanüstü bir güçle çalıştık

4

Taekwondo okul sporları il seçmeleri Osmaniye’de tamamlandı

5

Osmaniye’de 6 Şubat depremleri MEB AKUB’un kareleriyle sergilendi

6

Ambulansın altına sıkışan kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

7

Kızılay Kumluca'da 10 gün kan bağışı toplayacak

8

Düzensiz uyku çocukların fiziksel ve duygusal gelişimini olumsuz etkiliyor

9

Şehit Kıdemli Başçavuş Talat Okur'un cenazesi Hatay'da defnedildi

10

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Hatay'da temaslarda bulundu