Kaymakam Çimşit ve Sancaktar köprü inşaatını inceledi

Kaymakam Çimşit ve Sancaktar köprü inşaatını inceledi

Kaymakam Çimşit ve Sancaktar köprü inşaatını inceledi

Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Kargın mahallesinde yapımı başlayan köprüde incelemelerde bulundular. Kaymakam Çimşit, Köprünün hayata geçmesiyle birlikte Kargın mahallesinin birçok mahalle ile ilgili ulaşım konusunda aksaklıklar giderilecek” dedi.
DSİ 13. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılarak Müteahhit firmaya yer teslimi yapılan köprüde hummalı çalışma sürüyor.38 metre uzunluğundaki köprünün yaklaşık 1 milyon 550 bin TL ’ye malolması planlanıyor.
Kaymakam Çimşit, daha önce köy halkının kendi imkanları ile bir köprü yaparak ulaşım sağlarken, şimdi standartlara uygun modern bir köprü inşa edildiğini söyledi. Cimşit, " 38 metre uzunluğundaki DSİ 13. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan bu köprü tamamlanmasıyla bölgedeki ulaşıma büyük katkı sağlayacak. Yaklaşık tutarı 1 milyon 550 bin TL maliyetindeki köprü inşaatının çalışmalarına hızla başlamıştır. En kısa sürede açılışını hep birlikte yapacağız” dedi.


Güncel 13.10.2021 16:49:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Yapay tatlandırıcılar alzaymırı tetikliyor

2

Arzum'da üst düzey atama

3

Antalya'da "Müzikal Rönesans" konseri sanatseverlerle buluştu

4

Glokom hastalığı erken tanı ile durdurulabiliyor

5

Davraz Kayak Merkezi, Ramazan Bayramı'nda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor

6

Genç onkologlar Antalya'da "2. Ulusal Onkoloji Fellow Kongresi"nde buluşacak

7

"Küçük Sesler Büyük Adımlar" projesi için işbirliği protokolü imzalandı

8

Trafik kazasında ağır yaralanan boksör azmiyle ringlere döndü

9

GÜNCELLEME - Mersin Büyükşehir Belediyesinde polis ekiplerince arama yapılıyor

10

Adana'da Ramazan Bayramı öncesi marketlerde denetim yapıldı