Kaymakam Karaloğlu, “Depreminin açmış olduğu yaraları sarmaya devam ediyoruz”

Kaymakam Karaloğlu, “Depreminin açmış olduğu yaraları sarmaya devam ediyoruz”

Kaymakam Karaloğlu, “Depreminin açmış olduğu yaraları sarmaya devam ediyoruz”

Kahramanmaraş depremlerinin yaşandığı 6 Şubat tarihinde Adıyaman’ın Tut İlçesine Koordinasyon Kaymakam olarak görevlendirilen Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, depreminin açmış olduğu yaraları sarmaya devam ettiklerini belirtti.
Konuyla ilgili Simav Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, kısa bir süre önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun helikopterle gelerek Tut ilçesine yaptığı inceleme ziyaretinde Tut ilçesinde 6 Şubat 2023 tarihinden bugüne dek yaşananları, yapılan çalışmaları anlatırken, Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaraş depreminin açmış olduğu tüm yaraları sarmaya devam ettiklerini söyledi.
Kaymakam Karaloğlu, Bakan Karaismailoğlu ve bazı yetkililerle depremden hasar gören ilçeye bağlı bazı köylerde de birlikte incelemelerde bulundu.


Güncel 28.02.2023 10:14:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

2

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

3

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

4

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

5

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

6

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

7

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

8

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

9

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

10

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü