Kaymakam Köleoğlu, Bayram dolayısı ile şehit ailelerini ziyaret etti

Kaymakam Köleoğlu, Bayram dolayısı ile şehit ailelerini ziyaret etti

Kaymakam Köleoğlu, Bayram dolayısı ile şehit ailelerini ziyaret etti

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Hizan Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, Kurban bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Bahçelievler Mahallesi ile Kültür Mahallesinde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret eden Kaymakam Köleoğlu, "Şehitlerimizin aileleri ile sıcak, samimi ve içten sohbetiyle naçizane bir evlatları olarak onların acılarını elimizden geldiği kadarıyla hafifletmeye çalışıyoruz. Şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir, bizler de onların manevi evlatlarıyız. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için canlarını veren Şehitlerimizin hakları ödenemez. Şehitlerimizden geriye kalan ailelerimiz Şehitlerimizin kıymetli emanetleridir. Bu emanete sahip çıkmak devlet ve milletimiz olarak boynumuzun borcudur. Bizler her zaman şehit ailelerimizin yanındayız" dedi.
Kaymakam Mustafa Köleoğlu’na, İlçe Jandarma Tabur Komutanı Bahadır Seferoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Abdülkadir Yağar, İlçe Emniyet Amir Vekili Mehmet Esenbuga ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Korkmaz eşlik etti.


Güncel 30.07.2020 13:52:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı