Kaymakam Taşçı, hasta ve yaşlıların dertlerini dinliyor

Kaymakam Taşçı, hasta ve yaşlıların dertlerini dinliyor

Kaymakam Taşçı, hasta ve yaşlıların dertlerini dinliyor

Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, ilçedeki yaşlılar ile hastaları ihmal etmeyerek periyodik olarak evlerinde ziyaret ediyor. Kaymakam Taşçı vatandaşların isteklerini yerinde dinliyor.
Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, beraberinde kaymakam refiki Selçuk Baş, Ergene Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Hakan Özender ve Esenler Mahallesi Muhtarı Nadir Minaz ile birlikte Esenler Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirerek yaşlı vatandaşların sorun ve isteklerini yerinde dinledi.
Kaymakam Taşçı Esenler Mahallesi’ne yaptığı ziyaretler kapsamında mahallede ikamet eden Kıbrıs Gazisi Sadık Dalgalı’yı da evinde ziyaret ederek taleplerini dinledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kıbrıs Gazisi Sadık Dalgalı ve ailesi Kaymakam Taşçı’ya teşekkür etti.


Güncel 29.09.2021 10:33:28 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da konuştu:

2

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da gençlerle buluştu:

3

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yenigün, Adana'da konuştu:

4

Hatay'da dereye düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

5

Hatay'da lastik deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

6

Silifke ilçesinde öğrenciler için buz pateni pisti kuruldu

7

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ev temizliği ve kuaför hizmetleri sürüyor

8

Antalya'da dalgıçlar su altında kitap okudu

9

Kahramanmaraş'ta 10 ilden AFAD ekiplerinin katılımıyla çığ tatbikatı yapıldı

10

MEÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çobaner AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı