KAYMAKAM TEPELİ, AFAD SEMİNERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

KAYMAKAM TEPELİ, AFAD SEMİNERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Kadirlili hemşehrimiz Aydın Koçarlı Kaymakamı  Ersin Tepeli, AFAD Başkanlığı tarafından Mülki İdari Amirlerine yönelik seminerde tecrübelerini paylaştı.

Kadirlili hemşehrimiz Aydın Koçarlı Kaymakamı  Ersin Tepeli, AFAD Başkanlığı tarafından Mülki İdari Amirlerine yönelik seminerde tecrübelerini paylaştı.

Daha önce Elazığ Keban Kaymakamı iken Elazığ’da meydana gelen depremde görev alan Hemşehrimiz Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli edindiği tecrübelerini paylaşması için AFAD Başkanlığı tarafından seminere davet edildi.

Ankara’da  AFAD Başkanlığı Tarafından düzenlenen Mülki idari amirlerine yönelik afet yönetimi seminerinde tecrübe paylaşımı çerçevesinde görev alan Hemşehrimiz Kaymakam Tepeli edindiği tecrübelerini seminere katılanlarla paylaştı.

 

ERSİN TEPELİ KİMDİR?

Ersin Tepeli Kadirli'de doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Kadirli'de tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra İçişleri Bakanlığında Uzman olarak görev yaptı. 2008 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Mülkiye Teftiş Stajı Çerçevesinde Ulukışla ve Niğde'de bulundu. Düziçi İlçesinde Kaymakam Refikliği stajının ardından Adana’nın Aladağ ve Antalya’nın Demre ilçelerinde Kaymakam vekili olarak görev yaptı.

Yurt Dışı yabancı dil programı çerçevesinde bir yıl süreyle Almanya'nın Baden Württemberg Eyaletine bağlı Schwaebisch Hall kentinde bulundu ve Federal Almanya Cumhuriyetinin Kamu Yönetimi yapısını inceledi. İçişleri Bakanlığı'nın 2011 yılı kararnamesi ile Tufanbeyli Kaymakamlığına atandı.

Tufanbeyli Kaymakamlığı görevini tamamladıktan sonra   2013-2015 yılları arasında Çağlayancerit Kaymakamı olarak görev yaptı.

2015-2018 yılları arasında Şırnak İli İdil İlçesi Kaymakamı olarak görev yaptı. İdil Kaymakamlığı yaptığı dönem içerisinde aynı zamanda İdil Belediye Başkanlığı ve Sırtköy Belediye Başkanlığı görevlerini de yürüttü.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Kaymakam Tepeli 2 yıldır Keban Kaymakamı olarak görev yapmaktayken Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Koçarlı Kaymakamlığına atandı ve halen görevini yürütmektedir.



Yurt Dünya 2.12.2020 16:33:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da su doldurma sırasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı

2

Hatay'da hafif ticari araçla motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

3

Adana'da "Beklenen değişime adım adım" yürüyüşü düzenlendi

4

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da iftar programına katıldı:

5

Antalya'da şehit aileleri ve gazilere iftar programı

6

Adana Valisi Köşger koruyucu ailelerle iftarda buluştu

7

Türk Kızılay Genel Başkanı Yılmaz, Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

8

Kahramanmaraş'ta depremde 109 kişinin öldüğü Ebrar Sitesi B Blok'a ilişkin davanın görülmesine devam edildi

9

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hatay Valiliğini ziyaret etti

10

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürdü: