KAYMEK’in canlı yayınlarına 4 milyon tıklama

KAYMEK’in canlı yayınlarına 4 milyon tıklama

KAYMEK’in canlı yayınlarına 4 milyon tıklama

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından pandemi döneminde UZEM ile 11 binin üzerinde öğrenci ve kursiyerin eğitimine katkı sunduğunu, bu zamana kadar canlı yayınlar ile toplam 4 milyonun üzerinde tıklandığını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK A.Ş. eğitim faaliyetlerinin yanında kültürel etkinliklerle gençlerin ve dolayısıyla ülkenin geleceğine katkı sunmaya devam ediyor.

11 BİN KURSİYERE EĞİTİM, 4 MİLYONUN ÜZERİNDE TIKLANMA
Çağın gereksinimlerini yerine getiren KAYMEK, güçlükleri avantaja çevirerek eğitime, kültüre ve sanata verdiği destekle adından sıkça söz ettiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK’in pandemi döneminde UZEM ile 11 binin üzerinde öğrenci ve kursiyerin eğitimine katkı sunduğunu, Canlı Yayınlar ile toplam 4 milyonun üzerinde tıklandığını ifade etti.
Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
“Güçlü teknolojik altyapısı ve çeşitlilik arz eden çalışmaları ile hizmetini vatandaşlara etkin bir şekilde ulaştıran KAYMEK, evdeki vatandaşları da yalnız bırakmıyor. Büyükşehir’in sosyal hizmet kuruluşlarından olan KAYMEK, belediyenin çeşitli kurs ve etkinlik hizmetlerini vatandaşların evine götürmeyi sürdürüyor. Sanatı ve sanatçıyı daima destekleyen KAYMEK’imiz, canlı anlatımlı sanal sergilerle sanatseverlerin ilgi odağı oldu. Ayrıca Kayseri’nin tanıtımında önemli rol üstlenmeye de devam eden KAYMEK’imizin kıymetli ekibi, Tertip ettiği bütün yarışmalarla gençleri iyiye, güzele ve doğruya yönlendiriyor. “Yunus Emre ve Türkçe Yılı” etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Bizim Yunus” kompozisyon yarışmasıyla gençlere Yunusça yaşamanın kapılarını da araladı.”

YUNUS EMRE YARIŞMASINA BAŞVURULAR SONA ERDİ
Öte yandan Yunus Emre’nin duygu ve düşünce dünyasına dair barış, hoşgörü, kardeşlik, tevazu ve sevgi gibi erdemlerin güzel dilimizin anlatım zenginlikleriyle duru, etkili ve akıcı bir şekilde anlatıldığı kompozisyon yarışmasının başvuruları sona erdi. Yüzlerce öğrencinin katılım gösterdiği yarışmada birinciye 15” laptop, ikinciye 10” tablet, üçüncüye 7” tablet ve üç mansiyon olarak da kitap seti armağan edilecek.
Yarışmaya katılan kompozisyonlar Seçici Kurul tarafından titizlikle değerlendirilecek ve değerlendirmeler en kısa sürede tamamlanarak ödüller sahiplerini bulacak.


Güncel 8.05.2021 14:46:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi