Kayseri 1. Amatör Küme şampiyonlarına plaket

Kayseri 1. Amatör Küme şampiyonlarına plaket

Kayseri 1. Amatör Küme şampiyonlarına plaket

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Futbol İl temsilciliği tarafından 1.Amatör Küme’de şampiyon olan ve centilmen takımlar ile gol kralına plaket verildi.

Kayseri ASKF ve Futbol İl Temsilciliği tarafından Sümer Amatör Evi’nde Kayseri 1.Amatör Küme’de şampiyon olan takımlara, en centilmen takıma ve gol kralına plaket verildi. Kayseri valisi Gökmen çiçek, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri ASKF Başkanı Mutlu Önal, Futbol İl Temsilcisi Mehmet yücel ve kulüp yetkililerinin katıldığı törende, Sunguspor, Argıncıkspor, Kocasinan Yemlihaspor, Kayseri Sima Koleji, Gaziosmanpaşaspor ve Makfitspor’a şampiyonluk plaketi, Fevzi Çakmakspor, Yahyalı Gençlerbirliği ve Kayseri İdman Yurdu’na centilmenlik plaketi, Süper Amatör Küme gol kralı Murat Mağara’ya da Gol Kralı plaketi verildi.
Törende konuşan Kayseri Valisi Gökmen çiçek, her daim amatör sporun hizmetinde olacağını ifade ederek, “Sizlerin yanındayım demiyorum. Emrinizdeyim diyorum” dedi.


Spor 15.09.2022 12:05:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu