Kayserili sporcular Konya’dan derecelerle döndü

Kayserili sporcular Konya’dan derecelerle döndü

Kayserili sporcular Konya’dan derecelerle döndü

Hafta sonu Konya’da yapılan Atletizmi Geliştirme Projesi ve İl Karmaları Bölgesel Kros Projesi Çeyrek Final yarışlarında Kayserili sporcular takım halinde 1 altın, 2 gümüş madalya kazandı.
Kayseri’den yarışlara Küçük Kızlar kategorisinde katılan sporcular takım halinde ikinci, küçük erkekler kategorisinde yarışan sporcular takım halinde ikinci oldu. Genç Kızlar kategorisinde ferdi olarak yarışan sporcularımız Dilan Çukurçam birinci, Feride Gül Şen ikinci, Firdevs Polat üçüncü, Merve Karakaya dördüncü oldu ve bu sonuçlarla takım halinde şampiyon oldular.
Sporcularımız elde ettikleri bu başarılar ile 14 Nisan 2021 tarihinde Aydın Didem’de yapılacak olan Yarı Final Yarışmalarına katılmaya hak kazandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, başarılarıyla göz dolduran sporcuları, antrenörleri Hülya Bayram, Muzaffer Bayram, Handan Koçyiğit, Serdar Sırma Erdoğan, Nihat Soyaslan’ı ve Bölge Koordinatörü Kemal Koyuncu’yu tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.



Spor 5.04.2021 13:57:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı