Kayserispor’da Emrah Başsan şoku

Kayserispor’da Emrah Başsan şoku

Kayserispor’da Emrah Başsan şoku

Yukatel Kayserispor’da kanat oyuncusu Emrah Başsan, hafta içi gerçekleştirilen antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası sezonu kapattı.
Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Yukatel Kayserispor’da Emrah Başsan’dan kötü haber geldi. Vavacars Fatih Karagümrük maçı öncesi antrenmanda sakatlanan başarılı oyuncu Emrah Başsan’ın, yapılan kontrollerin ardından sezonun kalan bölümünde forma giyemeyeceği öğrenildi.
Emrah Başsan bu sezon ligde 26 ve kupada 5 maçta forma giydi. Toplam 31 maçta forma giyen Başsan, 3 gol atarken 5 asist yaptı. Emrah Başsan yaptığı paylaşımda, “Bu hafta antrenmanda yaşadığım sakatlık nedeniyle ne yazık ki takım arkadaşlarımız sezon sonuna kadar yalnız bırakmak zorundayım. Arayan, soran, mesaj atan ve destek olan herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.


Spor 31.05.2023 09:00:39 0
Anahtar Kelimeler: kayserispor’da emrah başsan şoku

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de trafik kazasında ölen karı kocanın cenazeleri toprağa verildi

2

Vodafone FLEX'ten 5G odaklı yeni yıl fırsatları

3

Okulun atıl bahçesini açık hava sınıfına dönüştürüp çocuklara doğayı sevdirdi

4

Elmalı'da devlet hastanesine tıbbi cihaz desteği

5

LOreal Türkiye'nin Bilim Kadınları İçin programında ödüller sahiplerini buldu

6

Antalya'da bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

7

Kahramanmaraş'ta 60 yıllık semerci ustası mesleğini yaşatmaya çalışıyor

8

Hatay'da konteynerden hırsızlık yapan 4 zanlı gözaltına alındı

9

Dünyanın en iyi tatlısı seçilen Antakya künefesinin sırrı tescilli peynirinde saklı

10

Kumluca'da sebze ve sanayi atıkları için konteynerler konuldu