KAYÜ Aşçılık Öğrencileri 3 Kategoride Altın Madalya Kazandı

KAYÜ Aşçılık Öğrencileri 3 Kategoride Altın Madalya Kazandı

KAYÜ Aşçılık Öğrencileri 3 Kategoride Altın Madalya Kazandı

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 6. Uluslararası Adana Lezzet Festivali çerçevesinde yapılan yemek yarışmalarında 3 kategoride altın madalya kazandı.
7-8-9 Ekim 2022 tarihlerinde Adana’da gerçekleştirilen lezzet festivalinin ikinci gün yemek yarışmalarında Kayseri Üniversitesi aşçılık programı öğrencilerinden Merve Işık ’Üniversitelerarası Genç Şefler Bireysel Ana Yemek 1. Kategorisinde’ klasman birincisi olarak altın madalya, Seda Horasan ’Üniversitelerarası Genç Şefler Bireysel Ana Yemek 2. Kategorisinde’ klasman ikincisi olarak altın madalya, Habibe Eda Taş, Laila Çiçek ve Havva Göynük ise ’Üniversitelerarası Genç Şefler Ekip Yarışmasında’ altın madalya kazandılar. Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, başarılarından dolayı aşçılık programı öğrencilerini ve hocalarını kutladı.
Rektör Karamustafa; “Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimiz katıldıkları yarışmalarda aldıkları başarılar ile bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Kazanılan başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.


Güncel 9.10.2022 15:53:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

3

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

4

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

5

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

6

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

7

Bölgesel Amatör Lig

8

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

9

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

10

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu