Kaza yerine gelen ablanın en acı sorusu: “’Kardeşim’ öldü mü?”

Kaza yerine gelen ablanın en acı sorusu: “’Kardeşim’ öldü mü?”

Kaza yerine gelen ablanın en acı sorusu: “’Kardeşim’ öldü mü?”

Eskişehir’de sokağa çıkma kısıtlaması saatleri içerisinde iki kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 7 kişi yaralanırken, yaralılardan birinin yakını olduğu öğrenilen bir kadının ’Kardeşim öldü mü?’ çığlığı ise kaza yerindekilerini duygulandırdı.
Kaza, Tepebaşı’na bağlı Sütlüce mahallesi İstiklal caddesinde meydana geldi. Bünyamin A., (50) idaresindeki 26 AF 356 plakalı kamyonet ile Ali E.’nin (25) kullandığı 26 UH 093 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Sürücü Bünyamin A., kullandığı araç ile Eskişehir Teknik Üniversitesi kavşağında karşı şeride geçtiği iddia edildi. Düz yolda aracıyla seyir halinde olan Ali Eren’in karşısına çıkmasıyla kaza meydana geldi. Araç içinde sıkışan 26 AF 356 plakalı kamyonetin sürücüsü Bünyamin A., sıkıştığı şoför mahallinden olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla ağır yaralı olarak çıkarıldı. Diğer kamyonetteki sürücü Ali E. de ağır yaralı olarak kurtarılırken, aynı araçta yolcu olarak bulunan Osman N. (23), yabacı uyruklu vatandaşlar Mohammed Anar N., (31), Bazmohammad S., (25), Mohammad Yasin M., (32) ve Mecit H., (21) kazada hafif yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen çok sayıda ambulans ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Eskişehir Şehir Hastanesi’ne ve Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
İki kamyonetin sürücülerinden Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bünyamin A.’nın ve Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Ali E.’nin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.
“İki aracın da şoför mahalleri birbirine çarpmış”
Olay yerinin yakınındaki bahçelerinde kazanın sesini duyarak geldiklerini belirten ve olay yerine ilk gelenlerden birisi olan Arif Öner, “Bahçede oturuyorduk. Sesi duyduk ve bir anda her taraf toz duman oldu. Koştuk geldik, bir kişi kırmızı kamyonette, beş kişi de diğer araçta vardı. Olayın nasıl gerçekleştiğini tam olarak göremedik. İki aracın da şoför mahalleri birbirine çarpmış. Kırmızı araçtaki şoförün durumu daha ağırdı. Diğer araçtakinin o kadar ağır değildi” dedi.
“Kardeşim öldü mü benim?”
Kaza haberini alan yaralı yakınları, kazanın olduğu yere geldi. Yaralılardan birisinin yakını olduğu anlaşılan bir kadından “Kardeşim öldü mü benim” çığlıkları duyuldu.
Olay yerinde polis ve itfaiye ekiplerinin inceleme yaptığı kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Yurt Dünya 11.04.2021 20:53:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hatay Valiliğini ziyaret etti

2

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürdü:

3

Yüreğir'de yapımı tamamlanan aile sağlığı merkezi açıldı

4

İskenderun'da 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

5

Hatay'da 6 düzensiz göçmen yakalandı

6

Muratpaşa Belediye Başkan adayı Manavoğlu, AESOB'u ziyaret etti

7

Hatay'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı

8

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'nın ilçelerinde partililerle buluştu:

9

Antalya'da izinsiz ve yetkisiz tıbbi işlem yapan bir kişi yakalandı

10

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı