Kazada ölen hemşireye en acı veda

Kazada ölen hemşireye en acı veda

Kazada ölen hemşireye en acı veda

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde düğün dönüşü trafik kazasında hayatını kaybeden Dursunbey Devlet Hastanesi’nde görevli hemşire Büşra Tabak gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Hastanede Büşra hemşire için tören düzenlendi.
Önceki gün İstanbul’da düzenlenen bir düğüne katılan ve dönüş yolunda kaza geçiren Tabak ailesini ölüm ayırdı. Kazada Dursunbey Devlet Hastanesinde hemşire olarak çalışan Büşra Tabak (32) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, eşi Sercan Tabak ve çocukları Fatih Aybars Tabak kazayı yaralı olarak atlattı.
Hemşire Büşra Tabak için son yolculuğuna uğurlanmak üzere Manyas ilçesine gönderilmeden önce, görev yeri Dursunbey Devlet Hastanesi Bahçesi’nde tören düzenlendi. Törene Dursunbey Kaymakamı Ramazan Teke, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, çeşitli kurumlardan temsilciler ve mesai arkadaşları katıldı. Törende Büşra hemşirenin eşi Sercan Tabak güçlükle ayakta dururken, mesai arkadaşları da gözyaşlarını tutamadı.
Törenin ardından Büşra Tabak’ın cenazesi defnedilmek üzere dualarla Manyas’a uğurlandı.


Yurt Dünya 26.09.2022 11:15:33 0
Anahtar Kelimeler: kazada ölen hemşireye en acı veda

İlginizi Çekebilir

1

Uluslararası Uzay Kongresi 2026'da 10 binin üzerinde uzay profesyonelini Türkiye'de buluşturacak

2

LÖSEV'den lösemili çocuklar için yılbaşı etkinliği

3

Bedensel engelli çiftin aşkı "imece" usulü düğünle taçlandı

4

Adana'da tarımda pestisit kalıntısını önlemeyi amaçlayan "B-Reçete Sistemi" anlatıldı

5

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu Hayvan Rehabilitasyon ve Geçici Bakımevi'ni denetledi

6

Watsons Türkiye İskenderun'da yeni mağaza açtı

7

KUTSO, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'i ağırladı

8

Biruni Üniversitesinde Yapay Zeka Laboratuvarı açıldı

9

Devlet desteğiyle kurduğu tesiste hem elektrik hem de mantar üretiyor

10

İskenderun Teknik Üniversitesi'nde "Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Festivali" düzenlendi