Kazanın hayattan kopardığı ilkokul öğrencisinin son anları kamerada

Kazanın hayattan kopardığı ilkokul öğrencisinin son anları kamerada

Kazanın hayattan kopardığı ilkokul öğrencisinin son anları kamerada

Kocaeli’de okula gitmek için otobüsten inen ve yolun karşısına geçmek isteyen 8 yaşındaki çocuğa otobüs çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden çocuğun son anları ise anbean çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, saat 09.00 sıralarında İzmit ilçesi Karabaş Mahallesi Leyla Atakan Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Okula gitmek için otobüsten inen ve yolun karşısına geçmeye çalışan 8 yaşındaki Ömer Koç’a başka bir otobüs çarpmıştı. Minik çocuk olay yerinde hayatını kaybederken, otobüs ise olay yerinden uzaklaştı. Ulugazi İlkokulu’nda ikinci sınıf öğrencisi olan Ömer’in kazadan önceki son anları çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, otobüsten indikten sonra bir süre yürüyen Ömer’in karşıdan karşıya geçmek için koşarak hızlandığı görüldü.
Öte yandan, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Minik Ömer’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.


30.03.2023 11:28:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

3

Hatay'da takla atan otomobildeki bebek öldü

4

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

5

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

6

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

7

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

8

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

9

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

10

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti