Kazaya karıştı, alev topuna dönen otomobilini bırakıp kaçtı

Kazaya karıştı, alev topuna dönen otomobilini bırakıp kaçtı

Kazaya karıştı, alev topuna dönen otomobilini bırakıp kaçtı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde iddiaya göre, el freni çekerek dönmeye çalışan otomobil, hafif ticari araca çarparak alev aldı. Otomobil sürücüsü, alev topuna dönen aracını olay yerinde bırakarak kaçarken, yangına ilk müdahale ise bölgeden geçmekte olan vidanjör tarafından yapıldı.
Olay, Orta Mahallesi Ulus Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 54 ABG 656 plakalı Peugeot marka otomobil sürücüsü el freni çekerek dönmeye çalıştı. Bu esnada kontrolden çıkan otomobil, hafif bir ticari araca çarptı. Kaza neticesinde otomobil alev aldı. Otomobil kısa sürede alev topuna dönerken, sürücüsü ise aracını olay yerinde bırakarak kaçtı. Alevlere teslim olan otomobile ilk müdahale bölgeden geçmekte olan SASKİ’ye ait bir vidanjör tarafından gerçekleştirildi.
İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri ise yangını tamamen kontrol altına alarak söndürdü. Otomobilin alev topuna döndüğü anlar saniye saniye kaydedildi. Otomobilin yanarak kullanılamaz hale geldiği olayla alakalı inceleme başlatılırken, polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.


Yurt Dünya 7.06.2022 16:53:01 0

İlginizi Çekebilir

1

ATSO Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

2

Corendon Sport Talks'un konuğu milli okçu Mete Gazoz oldu

3

Arzum yeni nesil Hestia Pro Multi el blender setini tanıttı

4

Akdeniz ilçesinde çökme riski olan metruk bina kontrollü yıkıldı

5

"Acı Hayat" Zurich Türkiye desteğiyle yeniden beyaz perdede

6

Antalya'da trafikte kavga eden sürücülere 360 bin lira ceza uygulandı

7

Katar'da şehit olan binbaşı Taştekin, Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı

8

Adana'da otomobilin çarptığı 7 koyun telef oldu

9

Antalya'da kendini MİT mensubu olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şüpheli tutuklandı

10

Kepez'de turizmde iş verenlerle iş arayanlar buluştu