Kazılan zemin 3 haftadır bu durumda

Kazılan zemin 3 haftadır bu durumda

Kazılan zemin 3 haftadır bu durumda

Eskişehir’de işlek bir sokakta yapılan kazı sonrası toprakla doldurulan ve düzeltilmeyen zeminde vatandaşlar yürümekte zorlanırken, çevre esnaf iki öbek halinde yığılan taşların döşenmesini bekliyor.
Eskişehir’in kent merkezinde bulunan Sıcaksular sokakta iddiaya göre yaklaşık 3 hafta önce zemin kazılarak alt yapı çalışması yapıldı. Taşlar sökülerek kazılan zemin, işlem bittikten sonra toprakla kapatıldı, günler geçmesine rağmen taşlar döşenmedi. Sökülen taşlar iki öbek halinde hattın yanına yığıldı. Yaklaşık 3 haftadır bu halde bekleyen zemin kötü görüntü oluştururken, yağışlarla birlikte kablonun geçtiği güzergâh çamur içeresinde kaldı.
Birçok iş kolundan dükkânın olduğu sokakta esnaf bu durumdan şikâyetçi olurken, yaşlı vatandaşlar başta olmak üzere insanların yürümekte dahi güçlük çektiği ifade edildi.
İsminin açıklanmasını istemeyen bir esnaf, geçtiğimiz günlerde yaşlı bir vatandaş sokakta bozuk zeminden dolayı yere düşerek yaralandığını aktararak, "Karlar erimeye başlayınca çukur üzerine kapatılan toprak çamur haline geldi. Yağmurlarla birlikte durumu daha kötü olacaktır. Artık zemin oturdu ve burası iki öbek halinde bekleyen taşlarla kapatılmalıdır" diye belirtti.


Güncel 4.02.2022 15:03:07 0
Anahtar Kelimeler: kazılan zemin 3 haftadır bu durumda

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu