KBÜ Rektörü Polat "15. AUPA Genel Konferansı"na katıldı

KBÜ Rektörü Polat

KBÜ Rektörü Polat "15. AUPA Genel Konferansı"na katıldı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Uluslararası Daffodil Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen "15. Asya ve Pasifik Üniversiteleri Birliği (AUPA) Genel Konferansı"na katıldı.
Bangladeş’in Dhaka kentinde "Dördüncü Sanayi Devrimi Döneminde Bilgi Teknolojisi ve Kaliteli Eğitim Arasındaki Sinerji" temasıyla düzenlenen konferansa, farklı ülkelerden üniversite rektörleri, rektör yardımcıları, üst düzey yöneticiler, akademisyenler ve davetliler katıldı.
"İstihdam Edilebilirlik için Çevrimiçi Teknolojiden Karma Kullanıma" oturumunda "Türk Yüksek Öğretiminin Uluslararasılaşması: Karabük Üniversitesi Örneği" sunumu yapan Rektör Polat, "Türkiye’de ve uluslararası arenadaki KBÜ’nün başarıları, güçlü yönleri, akademik iş birlikleri, programlar ve yapılan uluslararası çalışmalar" konularında katılımcılara bilgi verdi.
Polat, katıldığı programda Daffodil International Üniversitesi, Adamas Üniversitesi, Washington Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Kalinga Endüstriyel Teknoloji Enstitüsü, Assam Şehir Üniversitesi ile öğrenci ve öğretim üyesi değişimi, akademik ve araştırma programlarının birlikte geliştirilmesi gibi konuları içeren protokollere imza attı.
Üç gün süren konferansın son gününde Uluslararası Daffodil Üniversitesinde kampüs gezisi yapıldı.


Güncel 18.11.2022 19:58:59 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

2

Mersin'de çocuklar Toros Dağları'ndan getirilen karla eğlendi

3

Hatay'da sanayi sitesinde çıkan yangın kontrol altına alındı

4

Saimbeyli ilçesinde kar şöleni düzenlendi

5

Futbol: Trendyol 1. Lig

6

Kar yağışıyla beyaza bürünen Sertavul Yaylası dronla görüntülendi

7

Sanal kumar oyunları çocukları hedef alıyor

8

Altınbeşik Mağarası'nın yürüyüş yolu çelik kafesle korunacak

9

Narenciye ihracatı 2025'te Türkiye'ye 1 milyar 477 milyon 58 bin dolar kazandırdı

10

Gönüllüler, görme engelliler için kitapları "konuşturuyor"