KBÜ Rektörü Polat’tan Türker İnanoğlu’na ziyaret

KBÜ Rektörü Polat’tan Türker İnanoğlu’na ziyaret

KBÜ Rektörü Polat’tan Türker İnanoğlu’na ziyaret

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, yapımcı Türker İnanoğlu’nu ziyaret etti.
Safranbolu yerleşkesinde yapımı devam eden KBÜ Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi binasının inşasını gerçekleştiren Türker İnanoğlu’na gerçekleştirilen nezaket ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İzzet Açar, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Zehra Tan ve beraberindeki heyet katıldı.

KBÜ Rektörü Polat, kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.
Fakültenin inşaatının hızla ilerlediğini ifade eden Polat, "Türker İnanoğlu Bey’e, bize gösterdiği ilgiden, yakınlıktan ve teveccühten dolayı çok teşekkür ederim. Türkiye’de önemli bir marka değere sahip olan Türker İnanoğlu İletişim Fakültesinin inşaatının hızla ilerlemesi, Karabük ve Safranbolu halkını ve bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Safranbolu’nun ruhunu ve dokusunu yansıtacak olan bu projenin hayata geçmesinden mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle sizlere tekrar şükranlarımızı sunarım" dedi.
İnanoğlu da ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Yapımını gerçekleştirdiğimiz Türker İnanoğlu İletişim Fakültesinde yetişecek gençlerimiz, ülkemize hayırlı birer evlat olurlar. Memleketim Safranbolu’ya böyle bir hizmeti gerçekleştirdiğim için mutluyum. Ziyaretiniz için teşekkür ederim" diye konuştu.
Ziyaret sırasında yapılan toplantıda, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi binasının projesi üzerinde fikir ve bilgi paylaşımında bulunuldu.
KBÜ Rektörü Polat’ın, Türker İnanoğlu’na hediye takdimi ile ziyaret sona erdi.


Güncel 3.07.2020 11:20:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

2

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

3

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

5

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

6

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

7

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

8

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

10

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı