Kdz. Ereğli Belediyesinde koordine toplantısı yapıldı

Kdz. Ereğli Belediyesinde koordine toplantısı yapıldı

Kdz. Ereğli Belediyesinde koordine toplantısı yapıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçe Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kar yağışı sonrası yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılması gereken çalışmalar konusunda ekibiyle değerlendirme toplantısı yaptı.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve sorumlu ekiple yapılan çalışmaları değerlendirdi, bundan sonra yapılacak çalışmaları koordine etti.
Cumartesi gününden itibaren 4 gün boyunca kenti etkisi altına alan kar yağışında yapılan çalışmaları ekibiyle değerlendiren Başkan Posbıyık, gördüğü aksaklıklar için önlem alınması talimatını verdi, sahada çalışan tüm personele gayretleri için teşekkür etti.
Posbıyık ayrıca sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonu, kentin her bir noktasında kar yağışıyla ilgili vatandaşlardan gelen tüm taleplerin karşılanmasını istedi. Yapılacak çalışmalar müdürlükler arasında tekrar koordine edildi.


Güncel 22.01.2021 17:07:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

2

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

3

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

4

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

5

SunExpress'te üst düzey atama

6

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

7

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

8

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

9

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi

10

Osmaniye’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 düzensiz göçmen yakalandı, organizatör tutuklandı