Keçiören Belediye Başkanı Altınok: "Zabıtamıza güç kattık"

Keçiören Belediye Başkanı Altınok:

Keçiören Belediye Başkanı Altınok: "Zabıtamıza güç kattık"

ISTANBUL (AA) - Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, "Göreve geldigimiz günden itibaren herhangi bir grup ya da herhangi bir zümrenin etkisi altinda kalmadan görevlerini yerine getirebilmeleri için zabitamiza güç kattik. Bu zamana kadar zabitamizin özverili bir sekilde çalisabilmesi için ezilmesine müsaade etmedigim gibi bundan sonra da asla etmeyecegim." ifadelerini kullandi.

Keçiören Belediyesi'nden yapilan açiklamaya göre, Altinok, her yil 1-7 Eylül'de kutlanan Zabita Haftasi dolayisiyla Keçiören Belediyesi zabita ekibiyle bir araya geldi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Altinok, göreve geldikleri günden itibaren herhangi bir grup ya da herhangi bir zümrenin etkisi altinda kalmadan görevlerini yerine getirebilmeleri için zabitaya güç kattiklarini belirtti.

Bu zamana kadar zabitanin özverili bir sekilde çalisabilmesi için ezilmesine müsaade etmedigi gibi bundan sonra da asla etmeyecegini ifade eden Altinok, Keçiören zabitasinin temel görevinin vatandasin hakkini korumak oldugunu aktardi.

Altinok, sunlari kaydetti:

"Zabita ekibimiz, üzerlerindeki onurlu üniformaya yakisir bir sekilde Keçiören'e hizmet ediyor. Vatanini, milletini, devletini seven çok çalismali. Atatürk, ‘Vatan sevgisi vatana hizmetle ölçülür’ diyor. Zabitamiz, toplumun vicdani olarak görevini en iyi sekilde yapmalidir. Yaptigimiz görev kutsal bir görevdir. Rabbimizin rizasi, vatandasimizin duasi dedigimiz bir görevi ifa ediyoruz. Allah bu görevi herkese de nasip etmez. Dolayisiyla bizler de isimizi hakkiyla yapmaliyiz. Vebali büyük bir görevimizin oldugunu muhakkak bilmemiz gerekiyor. Su anda 1 milyon insanin vebali var bizlerde. Özellikle pazarlarda vatandasin hakkini, hukukunu korumak bizim namusumuz, serefimiz ve görevimizdir. Hepimiz devletimizin ve milletimizin hizmetkariyiz.

Keçiören Belediyesi'nde çalisarak Keçiörenli hemsehrilerimize gece-gündüz fedakarca hizmet eden zabita memurlarimizi tebrik ediyorum. Keçiören'in huzur ve güvenligi için 7 gün 24 saat görevimizin basindayiz. Bu vesileyle tüm zabita personelimize özverili çalismalarindan dolayi tesekkür ediyor, Zabita Haftasi'ini kutluyorum."



Politika 6.09.2020 16:38:45 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı