Keçiören Belediyesi kıyafet dezenfektanı üretiyor

Keçiören Belediyesi kıyafet dezenfektanı üretiyor

Keçiören Belediyesi kıyafet dezenfektanı üretiyor

ANKARA (AA) - Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salginiyla mücadele kapsaminda belediye öz kaynaklariyla kiyafet dezenfektani üretimine basladiklarini bildirdi.

Keçiören Belediyesi'nden yapilan açiklamada görüslerine yer verilen Altinok, salgininin Baskent'te artis göstermesiyle harekete geçildigini ve Keçiören'deki önlemlerin artirildigini vurguladi.

Altinok, "Kovid-19 vakalarinin Ankara'da artis göstermesiyle birlikte özellikle belediyemize giris ve çikislarda kullanmak üzere kiyafet dezenfektani üretimine basladik. Ayrica HES (Hayat Eve Sigar) kodu sorgulama sistemine geçerek personelimiz de dahil olmak üzere HES kodu olmayan hiç kimsenin belediyemize girmesine izin vermiyoruz." ifadelerini kullandi.

Türkiye'nin koronavirüsle mücadelede tüm kurum ve kuruluslariyla vatandasin sagligini ön planda tutan bir politika izledigine isaret eden Altinok, sunlari kaydetti:

"Devletimiz, tüm kurum ve kuruluslariyla vatandasimizin magdur olmamasi için Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'in himaye ve koordinelerinde gereken tüm tedbirleri almis, saglam saglik altyapimizin da avantajlariyla dünyaya örnek olmustur. Biz de Keçiören Belediyesi olarak tüm imkanlarimizi seferber ettik. Türkiye'de ilk maske ve dezenfektan üretimini Keçiören Belediyesi olarak biz yaptik. Ürettigimiz maske ve dezenfektanlari özellikle maske satisinin olmadigi dönemlerde ücretsiz olarak her gün çarsi, pazar ve sokaklarda vatandasimiza dagittik. Devletimizin ve milletimizin hizmetkari olarak pandemiyle mücadelemizi sürdürüyoruz."



Yurt Dünya 9.09.2020 11:24:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de otobüse çarpan minibüsteki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Mersin'de Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası çocuklarla kutlandı

3

Isparta merkezli dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 13 zanlı tutuklandı

4

Pazarcık'ta içme suyu ishale hattı yenileniyor

5

Tarım sektörü paydaşları, "Growtech Kampüste" etkinliğinde öğrencilerle buluştu

6

Adana'da polisler çocuklara trafik kurallarını anlattı

7

Antalya'nın akciğeri: 2 bin 630 dönümlük Zeytinpark

8

Hatay'da polisten kaçan sürücünün yola attığı paketten uyuşturucu hap çıktı

9

Hatay'da hasar gören vakıf eserlerinin restorasyonlarının 2025'te tamamlanması planlanıyor

10

Hatay'da sahillerde temizlik çalışması yapıldı