Keçiören Belediyesi'nden gençlere YKS tercihleri için destek

Keçiören Belediyesi

Keçiören Belediyesi'nden gençlere YKS tercihleri için destek

ANKARA (AA) - Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Tepebasi Kurs Merkezi, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) ögrencilerine tercihleri konusunda rehberlik hizmeti vermeye basladi.

Keçiören Belediyesi'nden yapilan açiklamaya göre, belediye tarafindan Tepebasi Kurs Merkezi adiyla Liselere Geçis Sistemi (LGS) ve YKS ögrencilerine yönelik egitim veren kurs merkezi, tercih dönemlerinde ise ögrencilere rehberlik hizmeti veriyor.

Bu kapsamda kurs merkezi rehber ögretmenleri tarafindan YKS ögrencilerine dogru tercih yapmalari, istedikleri üniversite ve bölümlere yerlesmeleri için destek verilmeye baslandi.


- "Emekler bosa gitmesin"


Açiklamada görüslerine yer verilen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, "Milletlerin ve devletlerin gelecegi çocuklari ve gençleridir. Hedefleri için ter döken, emek veren ve basariya kosan her bir ögrencimize tercihi konusunda destek veriyoruz. Keçiören'de yasamiyor olsalar dahi tüm ögrencilerimiz kurs merkezimize gelerek destek alabilirler." ifadelerini kullandi.

Ögrencilerin yil boyunca verdikleri emeklerin bosa gitmemesi için tercihlerin dogru yapilmasi gerektigine dikkati çeken Altinok, sunlari kaydetti:

"Keçiören Belediyesi olarak sinava hazirladigimiz gençlerimizin hedeflerine ulasmalari için birer nefer oluyoruz. Onlarin hayallerine kavusmalari noktasinda destek vermeye ve yanlarinda olmaya devam edecegiz. Tercihler konusunda da ögrencilerimize destegimizi sürdürüyoruz. Son karari ise yine kendileri verecekler. Ögrencilerimizi basarili olacaklari alana yönlendirerek ülkemizin parlak yarinlarina katki sunma gayretindeyiz."

Altinok, YKS tercih islemlerinin 14 Agustos saat 23.59'da sona erecegini hatirlatarak, "Ögrencilerimizi YKS puanlari ve tercih kilavuzlariyla birlikte 14 Agustos tarihine kadar ve 08.00–17.00 saatlerinde kurs merkezimize bekliyoruz." ifadesini kullandi.





Politika 9.08.2020 15:31:32 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı