Keçiören Belediyesi'nden hastanelere temizlik ve bekleme çadırı desteği

Keçiören Belediyesi

Keçiören Belediyesi'nden hastanelere temizlik ve bekleme çadırı desteği

ANKARA (AA) - Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, "Ilçemizde bulunan saglik kuruluslarina pandemi süresince temizlik konusunda büyük destek sagladik. Hasta yakinlarimizin hastane içerisinde yogunluk olusturmadan saglikli bir ortamda beklemeleri için de hastane kampüslerine çadirlar kurduk." ifadelerini kullandi.

Keçiören Belediyesi'nden yapilan açiklamaya göre, Keçiören Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salginiyla mücadele kapsaminda sahada görev yapan 700 personeliyle ilçedeki her bir mahallede ve hastanelerde temizlik ve dezenfekte çalismasi yürütmeye devam ediyor.

Belediye tarafindan ilçedeki tüm hastanelerin kampüsleri yikanarak dezenfekte çalismasi yürütüldü. Ayrica hasta yakinlarinin hastane içerisinde yogunluk olusturmamasi için hastane kampüslerine de bekleme çadirlari kuruldu.


- “Hastanelere temizlik noktasinda sinirsiz destek veriyoruz”


Açiklamada görüslerine yer verilen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, Temizlik Isleri Müdürlügü tarafindan olusturulan ekibin Keçiören’deki 51 mahallenin tamamini detayli olarak temizledigini, tüm kurum ve kuruluslarin dezenfekte çalismalarinin ise eksiksiz olarak yürütüldügünü belirtti.

Altinok, pandemi sürecinde vatandaslara daha saglikli, daha temiz, daha huzurlu ve daha güzel bir ortam sunmak için çalismaya devam edeceklerini ifade ederek, sunlari kaydetti:

"Ilçemizde bulunan saglik kuruluslarina pandemi süresince temizlik konusunda büyük destek sagladik. Temizlik personelimizle birlikte tüm hastane ve saglik birimlerimizi hem yikadik hem de dezenfekte ettik. Hasta yakinlarimizin hastane içerisinde yogunluk olusturmadan saglikli bir ortamda beklemeleri için de hastane kampüslerine çadirlar kurduk. Pandemi sürecinde salginla mücadele için kurdugumuz temizlik ekibimizle mahallelerimizdeki her bir cadde, sokak, park, bahçe ve dogal alanlarimizi temizliyoruz. Kurum ve kuruluslarimizla is birligi yapip, pandemi sürecinin üstesinden gelmek için mesai mefhumu tanimaksizin çalisiyoruz. Özellikle hastanelerimize temizlik hizmeti konusunda sinirsiz destek veriyoruz. Cami, eczane, saglik kuruluslari ve sosyal donati alanlarimizi temizlemeye devam ediyoruz.”



Politika 22.07.2020 14:19:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Korkuteli ve Elmalı'da vatandaşla buluştu:

2

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya'da iftar programında konuştu:

3

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, Anamur'da partililerle buluştu

4

Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Şeker, turizm projelerini anlattı:

5

ANSİAD 2024 yılı beşinci olağan toplantısı gerçekleştirildi

6

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Isparta'da iftar programında konuştu:

7

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Kemer'de vatandaşlarla buluştu:

8

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

9

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Manavgat'ta mitinge katıldı

10

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adana'da iftar programına katıldı: