Keçiören’de ’Gönüllerde Akif Dillerde Hürriyet’ paneli düzenlendi

Keçiören’de ’Gönüllerde Akif Dillerde Hürriyet’ paneli düzenlendi

Keçiören’de ’Gönüllerde Akif Dillerde Hürriyet’ paneli düzenlendi

Keçiören Belediyesi, İstiklal Marşı’nın kabulünün 101’inci yılı dolayısıyla öğrencilere yönelik ‘Gönüllerde Akif Dillerde Hürriyet’ konulu panel düzenledi.
İlçedeki Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen panele Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Atar, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık ve çok sayıda öğrenci katıldı. Panelde konuşmacı olarak Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Gıyasettin Aytaş ve Doç. Dr. Zeki Gürel yer aldı.
Başkan Altınok, salondaki öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Kahramanlık o kadar ucuz değil. Mehmet Akif’in devletine, milletine bir kötü kelimesi yoktur. Allah mekânını cennet etsin. İnşallah yeni Mehmet Akifler, Necip Fazıllar, Abdürrahim Karakoçlar aranızdan çıkacak. Bunların hepsinin bir sevdası bir davası vardır. O da hak ve yüce Türk milletinin davasıdır. Bu isimlerin para ile işi olmamıştır, hepsi bir ilhamdır. Her biriniz bu yüce milletin geleceğisiniz. Umudumuz ve istikbalimiz sizlersiniz. Bu vatan dolar, euro ile alınmadı. Bayrağımızın rengi şehitlerimizin kanıdır. Esareti kabul etmeyen, manda olmayı kabul etmeyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadele kahramanlarımızı, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
Altınok, programın ardından panelistler Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Gıyasettin Aytaş ve Doç. Dr. Zeki Gürel’e hediye takdim etti.


Güncel 14.03.2022 17:05:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

2

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

3

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

4

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

5

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

6

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

7

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

8

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

9

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı

10

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı