Keçiören’de iki buçuk ayda 690 çifte ücretsiz salon hizmeti

Keçiören’de iki buçuk ayda 690 çifte ücretsiz salon hizmeti

Keçiören’de iki buçuk ayda 690 çifte ücretsiz salon hizmeti

Ankara Keçiören Belediyesi de 2 buçuk yıl önce başlattığı ‘ücretsiz düğün salonu’ hizmetiyle ilçede evlenecek olan çiftlere büyük kolaylık sağladı. Bu kapsamda 8 mahalle konağı ve 6 düğün salonunu çiftlerin hizmetine sunan belediye, 1 Temmuz-15 Eylül tarihleri arasında 690 organizasyon gerçekleştirerek 185 bin davetliye hizmet verdi.
Keçiören Belediyesi de 2 buçuk yıl önce başlattığı ‘ücretsiz düğün salonu’ hizmetiyle ilçede evlenecek olan çiftlere büyük kolaylık sağladı. Bu kapsamda 8 mahalle konağı ve 6 düğün salonunu çiftlerin hizmetine sunan belediye, 1 Temmuz-15 Eylül tarihleri arasında 690 organizasyon gerçekleştirerek 185 bin davetliye hizmet verdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Belediyemiz bünyesinde ücretsiz hizmet veren düğün salonları ve mahalle konaklarımız rekor düzeyde organizasyona ev sahipliği yaptı. Evlenmeye karar veren çiftlerimize ücretsiz salon, ses sistemi ve temizlik hizmeti verdik. Belediyemize gelerek taleplerini ileten hiçbir çiftimizi geri çevirmedik. Dünya evine giren her bir çiftimize yüce Rabbimden mutluluklar diliyorum” dedi.

Salonlar evleneceklerin hizmetinde
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok nikâh merasimlerine katılarak mutluluklarına ortak olduğu çiftlerin ücretsiz düğün salonu hizmetinden büyük memnuniyet duyduğunu aktararak şunları söyledi:
“Göreve gelirken, ‘Keçiören’de evlenmeyen kalmayacak’ dedik ve verdiğimiz sözü tutarak idaresi, işletmesi ve denetimi belediyemize ait nikâh ve düğün salonlarımızı çiftlerimiz için ücretsiz olarak hizmete sunduk. Aşık Veysel Nikah Salonumuzda ücretsiz fotoğraf ve video klip hediye ediyoruz. Yunus Emre, Çaldıran, Bademlik ve Abdurrahim Karakoç, Mevlana düğün salonlarımız ve 8 mahalle konağımız evlenmek isteyen çiftlerimizin hizmetindedir.”


Güncel 17.09.2021 10:15:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele sürüyor

2

Antalya'da kendilerini MİT görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 3 zanlı tutuklandı

3

Antalya'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı

4

Bakan Yumaklı, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

5

Bakan Uraloğlu, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

6

Depremden 149 saat sonra enkazdan çıkarılan kişi, 3 yıl sonra kendisini kurtaran ekiple buluştu

7

Antalya'da yakalanan 3 hırsızlık zanlısı tutuklandı

8

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı

10

Engelli bireylerin aileleri yapay zeka destekli programla güçlendirilecek