Kemeraltı esnafı silahlı kavgada hayatını kaybetti

Kemeraltı esnafı silahlı kavgada hayatını kaybetti

Kemeraltı esnafı silahlı kavgada hayatını kaybetti

İzmir’de tarihi Kemeraltı Çarşısında esnaf olan İbrahim Karaaslan, çıkan silahlı kavgada tabancayla vurularak hayatını kaybetti.
Olay, dün 15.00 sıralarında Konak ilçesindeki tarihi Kemeraltı Çarşısındaki bir handa meydana geldi. Çarşıda esnaflık yapan Karaaslan ile işyerine gelen R.Y. arasında, iddiaya göre alacak verecek nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre R.Y., tabancayla Karaaslan’a ateş edip kaçtı.
Karaaslan kanlar içinde yerde kalırken, diğer esnafların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Karaaslan, ilk müdahalenin ardından Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Karaaslan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karaaslan’ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı.


Yurt Dünya 14.08.2022 13:04:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor