Kemer’de yeşil alanlarda gübreleme çalışması

Kemer’de yeşil alanlarda gübreleme çalışması

Kemer’de yeşil alanlarda gübreleme çalışması

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yeşil alanlarda gübreleme çalışmalarınu sürdürdü.

İlçe genelindeki rutin faaliyetlerine devam eden belediye ekipleri, yeşil alanlarda, parklarda ve orta refüjlerde ağaç, çalı, yer örtücü ve mevsimlik çiçeklere gübreleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Belediye ekipleri, Kemer’in çehresini en iyi şekilde geliştirmek ve renklendirmek amacıyla çalışmalarına hızla devam edeceklerini belirtti.

“Tüm yeşil alanlarda çalışma yapılıyor”
Kemer Belediye Başkan Vekili Emin Gül, yaptığı açıklamasında, ilçe genelindeki yeşil alanlarda belediye olarak çalışmalara hızla devam ettiklerini söyledi. Kemer’e gelen yerli ve yabancı misafirlere daha estetik ve daha renkli bir Kemer sunmak için çalıştıklarını anlatan Başkan Vekili Gül, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemiz genelinde hummalı şekilde çalışıyor. Orta refüjler de dahil olmak üzere tüm yeşil alanlarda gübreleme çalışması yapılıyor. Diktiğimiz tüm mevsimlik çiçekler ve ağaçların bakımlarını aksatmadan yapıyoruz. Güzel bir Kemer için çalışmayı bırakmayacağız” diye konuştu.


Güncel 2.02.2022 17:03:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da zeytinlik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

2

Habib-i Neccar Camisi'nde 6 Şubat depremlerinin üçüncü yılında hatim duası yapıldı

3

Antalya'da kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiliyor

4

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, depremlerin yıl dönümünde Osmaniye'de hatim duası yaptı

5

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, deprem şehitleri için dua etti

6

Osmaniye'de depremin 3’üncü yıldönümünde anma töreni ve ‘sessiz’ yürüyüş düzenlendi

7

Pazarcık'ta 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitirenler anıldı

8

Adana'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı

9

Hatay'da depremlerde yaşamını yitirenler "sessiz yürüyüş"le anıldı

10

Burdur'daki itfaiye ekibi 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri andı