Kemer’in çiçekleri sezona hazır

Kemer’in çiçekleri sezona hazır

Kemer’in çiçekleri sezona hazır

Kemer Belediyesi, ilçede bulunan park, bahçe, yeşil alan ve meydanlarda kullanılan çiçekleri ve bitkileri kendi seralarında üretiyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediyeye ait seralarda inceleme yaparak Park ve Bahçeler Müdürü Gencay Kayrak’tan bilgi aldı.
Arslanbucak Mahallesi’ndeki Hizmet Alanı’nda kurulan seralarda Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından üretilen mevsimlik çiçekler ve diğer bitkiler daha sonra Kemer’in sokak ve caddelerinde yerlerini alıyor.
Kendi çiçeğini, ata tohumunu ve diğer bitkileri üreten Kemer Belediyesi, yeşil alan çalışmalarında tasarruf sağlıyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada tasarruf sağlamak amacıyla mevsimlik çiçek, ata tohumu ve diğer bitkileri belediye olarak kendilerinin ürettiğini söyledi.
Üretimi gerçekleştirilen çiçek ve diğer bitkilerin daha sonra Kemer caddelerinde yerlerini aldığına işaret eden Belediye Başkanı Topaloğlu, “Üretimini gerçekleştirdiğimiz mevsimlik çiçekler ilçemizin her köşesinde dekoratif ve rengarenk bir görüntü oluşturuyor. Özellikle çiçeklerimizin üretimini daha da artırarak Kemerimizin güzelliklerine güzellik katacağız” dedi.


Güncel 20.03.2023 16:01:07 0
Anahtar Kelimeler: kemer’in çiçekleri sezona hazır

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi