Kent Meydanı Projesi’nin Yapım ve İşletme İhalesi sonuçlandı

Kent Meydanı Projesi’nin Yapım ve İşletme İhalesi sonuçlandı

Kent Meydanı Projesi’nin Yapım ve İşletme İhalesi sonuçlandı

Kuşadası Belediyesi tarafından Camikebir Mahallesi’nde sürmekte olan yıkım çalışmalarının ardından yapımına başlanacak olan Kent Meydanı projesinde yer alacak iki katlı otopark ile 38 adet iş yerinin yapım ve işletme işi ihalesini yıllık 10 milyon 500 bin TL ile özel bir şirket aldı.

Kuşadası Belediyesi tarafından eski belediye hizmet binasını da kapsayan alanda sürmekte olan yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapımına başlanacak olan Kent Meydanı Projesi’nde yer alacak olan 311 araç kapasiteli iki katlı otopark ile 38 adet iş yerinin inşaatının 36 ay içerisinde tamamlanması 30 yıl işletilmesi için açılan ihale sonuçlandı.

Belediye Encümen Toplantı Salonunda kapalı teklif usulü ile iki oturumda sonuçlanan ihaleye Star İnşaat Anonim Şirketi ile Eviz Yapı LTD. Şirketi katıldı. Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Turan’ın başkanlığında, komisyon üyeleri huzurunda yapılan ihaleyi yıllık 10 milyon 500 bin TL bedelle özel bir şirket aldı. Askı ve itiraz süresinin tamamlanmasının ardından şirket, Lütfi Suyolcu Yaşam Merkezi ve Kent Meydanı ismini taşıyacak olan bölgede yer alacak otopark ile işyerlerinin yapımına başlayacak.


Güncel 25.05.2023 17:20:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de kontrolden çıkan minibüs devrildi: 1 yaralı

2

Bakan Kurum, Hatay'da, 455 bininci afet konutu teslimi öncesi incelemelerde bulundu

3

Antalya'da su kanalına düşen ineği itfaiye kurtardı

4

Emekli emniyet müdürü ve oğlu çavdar sapıyla sanatsal eserler ortaya koyuyor

5

Adana'da denizde kafes balıkçılığında ilk hasat ihracat için yapıldı

6

Düden Şelalesi dört mevsim ziyaretçi ağırlıyor

7

Hatay'da temel kazısında Geç Antik Çağ'a ait mozaik bulundu

8

Hareketsiz yaşam nöropsikiyatrik hastalık riskini artırıyor

9

Adana'da 25 yıl 6 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

10

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı