Kepez Belediyesi ile Merkezefendi Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kepez Belediyesi ile Merkezefendi Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kepez Belediyesi ile Merkezefendi Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

ANTALYA - Antalya'da, Kepez Belediyesi ile Denizli'nin Merkezefendi Belediyesi arasında işbirliği protokolünün imzalandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ile Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ın, iki belediye arasında işbirliğini içeren protokolü Kepez Belediyesi başkanlık makamında imzaladığı belirtildi.

Kocagöz, her iki belediyenin de üreten belediye olma gayretinde olduğunu vurgulayarak, dışarıdan pek fazla para harcamamaya, vergileri halka hizmet olarak döndürmeye çalıştıklarını kaydetti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da sokak canları için mama üretim makinelerinin olduğunu belirtti.

Kepez Belediyesinden çöp konteyneri aldıklarını anlatan Doğan, "Biz de kendilerine aynı şekilde ürünümüzü verdik. Güzel alışveriş oldu." ifadesini kullandı.

- Kepez'e mama üretim makineleri, Merkezefendi'ye konteynerler verilecek

İmzalanan protokol kapsamında, Merkezefendi Belediyesi tarafından üretilen 5 mama üretim makinesi Kepez Belediyesi'ne teslim edilecek. Teslim edilecek makineler birer adet kırıcı makinesi, pişirme kompost makinesi, pelet makinesi, fırın kurutma makinesi ile nem alma ve soslama makinesinden oluşuyor. Tüm makineler çalışır vaziyette Kepez Belediyesi'ne teslim edilecek ve Merkezefendi Belediyesi, bu ekipmanların bir yıl bakımını üstlenecek.

Kepez Belediyesi de ürettiği 110 çöp konteynerini Merkezefendi Belediyesine teslim edecek. Konteynerler, 750 litrelik kapasiteye sahip olacak. Kapak ve gövde saç kalınlığı 200 milimetre olarak üretilecek. Ayrıca, her biri 360 derece dönebilen 4 tekerleğe sahip olacak konteynerler de tekerlekler 4 milimetre sac ile gövdeye kaynaklanacak şekilde monte edilecek.



Yurt Dünya 20.07.2025 18:23:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da ilkokul öğrencileri, Filistinli çocuklar için gökyüzüne balon bıraktı

2

KoçDigital ITSA 2025'te yapay zeka çözümlerini sergiledi

3

Ford Otosan ve Tohum Otizm Vakfı'ndan nöroçeşitlilik odaklı istihdam programı

4

Turkcell Superbox 5G modemleri satışa sundu

5

Mersin'in Akdeniz ilçesinde atıklar belediye ekiplerince toplandı

6

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı

7

Akkuyu Nükleer AŞ Genel Müdürü Sergei Butckikh'den tatbikat değerlendirmesi:

8

Burdur'da jandarma ve emniyete tahsis edilen 56 yeni araç törenle hizmete alındı

9

Burdur'da "Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

10

"Antalya 2050 Vizyonu Arama Konferansı" başladı