Keskinbaş, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Keskinbaş, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Osmaniye'de bir dönem CHP Kadın Kolları İlçe Başkanlığı yapan Fatma Ağca Keskinbaş, Milletvekili aday adaylığını düzenlediği geniş katılımlı toplantı ile açıkladı.

Osmaniye'de bir dönem CHP Kadın Kolları İlçe Başkanlığı yapan Fatma Ağca Keskinbaş, Milletvekili aday adaylığını düzenlediği geniş katılımlı toplantı ile açıkladı. 
Keskinbaş, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:
"Değerli misafirlerim, sayın il başkanım, ilçe başkanlarım, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarım, sayın belediye başkanım, dernek, cemiyet ve STK başkanlarım, kıymetli basın mensubu 
arkadaşlarım, sevgili yol arkadaşlarım, kıymetli kadınlar... insanın insanı sömürdüğü haksızlık ve adaletsizlik istenen bu çürümüş düzeni, değiştirmeye geldiniz. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Konuşmama kendimi tanıtarak başlıyorum. 
Ben FATMA AĞCA KESKİNBAŞ. 1971 yılında Osmaniye’nin Bahçe ilçesi Burğaçlı köyünde dünyaya geldim. Lise mezunuyum. Evliyim ve üç oğlum var. Babam rahmetli Yahya AĞCA Bahçe ilçemizde iki 
dönem Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı yaptı. Kayınbabam Fethi KESKİNBAŞ Osmaniye Cumhuriyet Halk Partisinde ömrünün yarısını partimize hizmet ederek geçirdi.
2010 yılında babam partide ikinci dönem görevini tamamlayamadan ani bir kalp krizi ile hayata veda etti. Mekanı cennet olsun... Siyasete girme nedenimi kısaca açıklamak istiyorum. 2011 yılı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi seçim bürosunun önünden geçerken öyle acı bir şey hissettim ki orada çalışan bir kişi eksilmişti. Babam o çok sevdiği partisine hizmet edemiyordu. Seçim bürosuna girdim ve yetkili kişiyi sorduğumda beni kadın kolları başkanının yanına götürdüler. Kendimi tanıttım ve parti için hizmet etmek istediğimi belirttim. Babam vefat ettiği için partiden bir kişi eksildiğini düşündüm ve onun yerine hizmet etmek için ben geldim dedim. O günden sonra başlayan siyasi hayatımı dolu dolu yaşadım. Yaklaşık 7-8 yıl il kadın kollarında görev aldım. Mahalle sorumlusu, mahalle delegesi, sandık görevlisi, iki defa kurultay delegeliği, iki yıl merkez ilçe kadın kolları başkanlığı yaptım. Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin NAZLIAKA’ nın MYK’sı olarak göreve devam ediyorum. Aynı zamanda 29 Ekim Kadınları Derneği Osmaniye kurucu üyesi ve başkanıyım. Osmaniyemizin tozlu yollarında kadın erkek çalışan tüm Cumhuriyet Halk Partili neferler gibi bende o yollardan geçtim. İşte tamda bunun için Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adayınızım.Arkadaşlar herkes yaşına göre ya birden çok hükümet gördü yada tarihini okudu. Önceki hükümetlerinde olumsuzlukları olmuştur elbette. Ancak son 20 yıllık iktidar kötüde değil ülkemizi perişan etti perişan!!! İnsanlar perişan ekmek aslanın ağzında. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ümüzün emperyalizme karşı verilen acılarla dolu savaş zaferle sonuçlanmış ve yepyeni ülke inşa edilmiş. Ancak AKP iktidarı kazanılmış bunca değeri egemenler ve emperyalistler lehine hepsini tersyüz etmiştir. Hatta daha da geriye giderek orta çağdan kalan arapçı zihniyetine dönüştürmüştür. Değerli arkadaşlar ülkemizin içinde bulunduğu bu kötü koşullardan kurtulmasına hizmet etmek için bu hizmet yarışında bende varım diyorum. Cumhuriyet Halk Partimizin milletvekilliğine aday adayıyım. Şimdi de birkaç görüş, amaç ve anlayışımdan söz etmek istiyorum. Ben emekten yana her türlü haksızlığa ve sömürüye karşı dimdik duran bir kardeşinizim. Ayrıca bir kadın ve anne olarak duyarlı bir şekilde ülkemize ve memleketimize hizmet için bu yolda bende varım. Ben köy kökenli kentte oturan, içinde olduğum halkımızın sorunlarını ve duygularını sizler gibi yaşayan biriyim. Başta kadınlar, çocuklar, gençler olmak üzere esnafından çiftçisine, işçisinden memuruna yani her türlü çalışan insanlarımıza insanlık ve partimiz Cumhuriyet Halk Partisi adına hizmet etmek istiyorum. 
Bu yüzden 2023 yılı Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adayıyım. Takdir sizlerindir. Kendime ve tüm aday adaylarına çalışmalarımızda başarılar diliyor ve diyorum ki Osmaniye'de bir ilk 
olsun oda bizimle olsun. Ben babamın kızıyım Atamın mirasçısıyım. Bu mirasa sahip çıkmak hepimizin asli görevi olmalıdır. 
BU VATAN BİZİM ! BU TOPRAKLAR BİZİM ! ANALAR AYAĞA KALKIN AYAĞA ! GÖZYAŞLARIMIZLA SULADIĞIMIZ ŞEHİTLERİMİZİN EVLATLARIMIZIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE AYAĞA KALKIN!! ARTIK SÖZ BİZİM. Teşekkürler.."



Osmaniye 5.02.2023 19:44:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kadirli'de sağanak, hayatı olumsuz etkiledi

2

Osmaniye Valisi Yılmaz, sağanak nedeniyle zarar gören mahalle ve köylerde inceleme yaptı

3

Osmaniye'de 41 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

4

Brezilya'dan Osmaniye'ye gelin geliyor

5

Osmaniye'de sağanak etkili oldu

6

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan'ın eşinden kadınlara çini kursu

7

Kadirli'de Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı

8

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

9

İşçi Bayramı Osmaniye’de Kutlandı

10

Çenet, kadrosunu kuruyor