Kibar: "Kültür ve sanat faaliyetlerine çok önem veriyoruz"

Kibar:

Kibar: "Kültür ve sanat faaliyetlerine çok önem veriyoruz"

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, belediye olarak kültür ve sanat faaliyetlerine çok önem verdiklerini söyledi.
Fatsa Belediyesi Yaz Etkinlikleri devam ediyor. Belediye Gösteri Sanatları Atölyesi’nin Atatürk Parkı Anfi Tiyatro ve Uzunkum Plajı haricinde kırsal mahallelerde de gösteriler gerçekleştiriyor. Gösteri Sanatları Atölyesi oyuncuları kırsal mahalleler olan Yalıköy Mahallesi ve Meşebükü Mahallelerinden sonra dün akşam da Hatipli Mahallesi’nde etkinlik yapıldı.
Fatsa Belediyesi Yaz Etkinliklerinin mahallelerinde de gerçekleşmesinden memnun olduklarını söyleyen Hatipli Mahallesi sakinleri, “Pandemi döneminde çok sıkıldık. Hem bizler hem de çocuklarımız evde kalmaktan bunalmıştık. Şuanda fındık hasadı dönemindeyiz. Yaz sıcağında evlerde durulmuyor. Sağ olsun belediye başkanımız, bu yaz böylesine güzel bir etkinlik yapmayı düşünmüş. Çok eğleniyoruz, çok keyif alıyoruz. Emeği olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

"Belediye olarak kültür ve sanat faaliyetlerine çok önem veriyoruz"
Fatsa’nın kültür ve sanata değer verdiğini belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Fatsa denilince kültür, sanat, medeniyet ve şehir çağrışımlarını yaptırır. Bu anlamda belediye olarak kültür ve sanat faaliyetlerine çok önem veriyoruz. Vatandaşlarımızı ortak bir sevinç ve neşeyle duygu birliği etrafında buluşturan bu tür etkinliklerimizi önemsiyoruz. Kademeli normalleşme süreci ile birlikte Uzunkum Plajı Yaz Etkinliklerimize start verdik. Aynı zamanda Atatürk Parkı Amfi Tiyatro alanında çok güzel eğlenceli programlar organize ediyoruz. Ayrıca fırsat buldukça kırsal mahallelerimize giderek etkinlik yapıyoruz. Yaz Etkinliklerimizle Fatsamıza dinamizm ve hareketlilik katarak özlediğimiz, hasret kaldığımız günlere kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.


Güncel 21.08.2021 14:16:40 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi