Kick Boks Şampiyonu kardeşlerden, Vali Yılmaz’a forma hediyesi

Kick Boks Şampiyonu kardeşlerden, Vali Yılmaz’a forma hediyesi

Antalya’dadüzenlenen Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası Büyükler kategorisinde Türkiye birincisi olan Aybüke Kılınç ve Yıldızlar Kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

Antalya’dadüzenlenen Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası Büyükler kategorisinde Türkiye birincisi olan Aybüke Kılınç ve Yıldızlar Kategorisinde Türkiye birincisi olan Turan Kılınç kardeşler, makamında ziyaret ettikleri Vali Erdinç Yılmaz’a forma hediye ettiler. Vali Yılmaz, sporcuları başarılarından dolayı kutladı. 
Dereceleri konusunda bilgi veren sporcuAybüke Kılınç, Türkiye şampiyonlukları, Avrupa kupası şampiyonluk ve dereceleri, dünya kupası şampiyonluk ve dereceleri olduğunu ifade etti. Kılınç, Kasım 2022'de yapılan Büyükler Kick Boks Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 3.'sü, Mart 2023 Avusturya'da yapılan Dünya Kupası'nda 2., Mart 2023 Hollanda'da yapılan Avrupa Kupası'nda 1.nci, Temmuz 2023 Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda 1.ci ve Temmuz 2023 Hırvatistan'da yapılan Avrupa Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası'nda 1.nci olduğunu söyledi. Aybüke Kılınç son olarak Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası Büyükler kategorisinde birinci olduğunu kaydetti.
Sporcu Turan Kılıç ise Dünya Kupası 3.sü ve Avrupa 2.si., 2023 Türkiye Şampiyonu, 2023 Mayıs Dünya Kupası 3.sü ve 2023 Ağustos Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.si olduğunu ifade ederek Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası Yıldızlar kategorisinde birinci olduğunu belirtti. Başarılarından dolayı sporcu kardeşleri kutlayan Vali Erdinç Yılmaz, bu başarılarının il için gurur verici olduğunu belirterek  “Sporcularımızın başarısı hepimizi gururlandırdı. Önümüzdeki müsabakalarda yeni başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”diye konuştu. 



Osmaniye 13.02.2024 15:03:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor